October 27, 2014

Spiel 2014 Pic Flow

Taistelua Tyynenmeren tropiikissa.


Tämänkin vuoden matka Saksan Esseniin oli hieno kokemus! Etelässä kelit olivat vielä eri kesäiset mukaan mahtui parikin t-paitapäivää, mikä oli mukava pitkitys lämpimälle figusuvelle. Reissaaminen on ylipäätään tosi hauskaa ja nyt kun kohteen aihekin liittyi harrastustoimintaan, sai matkasta erityisen paljon iloa ja inspiraatiota. Kiitos matkaseurana toimineille War Head -operaattoreille, mukaan lähteneelle Mika Selviselle sekä reissun mahdollistaneille Poromagian kundeille!

Eri firmojen esillepanot messuilla ovat hienoa katseltavaa ja osa niistä on vielä todella yritteliäästi somistettu, mistä pitää antaa propseja vaikka ei kyseisiä pelejä pelaisikaan. Etenkin suurimmilla lautapelifirmoilla oli huikeita standeja ja demopelitoimintaan varattuja pelialueita. Erilaisia esittelyitä on kaiken aikaa meneillään satoja ja pelata saa kyllä viikonlopun aikana ihan niin paljon kuin vain sielu sietää. Spiel-messuilla on myös nähtävillä pelien ja figujen prototyyppeja, jotka ovat vielä kehityksessä, sekä täysin uusia julkaisuja, jotka ovat myynnissä ensi kertaa messujen aikana. Tuhansien vieraiden iloksi messuhalleista löytyy myös oheisohjelmaa kuten myymälöitä, sarjakuvaosastoja, cosplayta, näyttelyitä sekä ravintolapisteitä anniskeluoikeuksin.

Parin viikon takaiset Spiel 2014 -lautapelimessutunnelmat kiteytyvät tällä kertaa figuaiheiseksi, tekstitetyksi kuvagalleriaksi! Miniatyyriaiheinen kuvaraportti löytyy War Head Facebookista, kun taas yleistä messumeininkiä ja lautapelejä koskien kannattaa tsekata Poromagian galtsu.

Just nyt palaudumme viime viikonlopun figusavotasta, johon kuului sekä Turku Fanatic, että Helsingin GW:n Armies on Parade -kilpailu. Taputukset kovasta suorituksesta kuuluvat tällä kertaa Ollille, jonka sikit luurankorykmentit veivät Armies on Paraden pronssisen palkintoplakaatin! Huipputunnelmallisesta Fantasy Battle -kokonaisuudesta saadaan pian kuvia, toivottavasti ne nähdään myös jossain sodassa ennen kuin vuosi vaihtuu. Death comes ripping!

Spiel 2014 Miniatyyrien kuvaraportti (War Head Facebook)
Spiel 2014 Lautapelimessujen yleiskuvia (Poromagia Facebook)


Pyyri kartanonsa kotiovella viikonlopun ryöstösaaliin kanssa.

No comments:

Post a Comment