September 3, 2014

Fall Musings

Taun panssarijoukot eivät liity tapaukseen
Saimme viikonlopun maalausmiitissämme hauskan idean halloween-kampanjasta! Olemme miettineet Juhan kanssa jo jonkin aikaa, että pelaisimme War Head -jengillä klassisen Storm of Vengeance -kirjan skenaariot ja tarinan. Kirjassa on Juhan kuvauksen mukaan kyse parin örkkiklaanin pyrkimyksistä valloittaa keisarillista sähköverkkoa voimallisen tellyportan käynnistämistä varten ja näiden keskenäisistä eturistiriidoista sekä taisteluista sektoria puolustavia Space Marineita vastaan. Alkuperäisessä kampanjassa örkit painivat Dark Angelien kanssa, mutta ajattelimme korjata ne hurjilla Carcharodoneilla. Hese on maalannut örkkejä kovalla hiitillä Goff-teemaan ja Juhalla on sopivasti Bad Moon -teemainen armeija, mikä sopii loistavasti settingiin. Kampanja ei siis sinänsä ole halloween-teemainen, se vain sopi lähitulevaisuuden ajankohdaksi ja kaikille jäisi vähän aikaa maalata uusia joukkoja taisteluviikonloppuun!

Lisävahvistuksien lisäksi päätin tehdä kampanjaa varten myös yhtenäisen maastosetin. Mielessäni kävi vähän örkkityyliin kasatut, Mad Max -henkiset joutomaarakennelmat ja niihin sopiva alusta. Yksi Fight Clubille kasaamistamme pelilevyistä ei alunperin niitä työstäessämme onnistunut kuten olisimme halunneet, joten ajattelin maalata sen uudelleen kampanjamaastoja varten. Tarkoitus olisi rakentaa maastoista mahdollisuuksien mukaan vähän isompia kokonaisuuksia niin, että niitä ei tarvitsisi kentälle kovin montaa, mutta niiden sisään saisi mahdutettua paljon meininkiä ja yksityiskohtia. Chicagossa vieraillessamme Adepticon-turnauksen vähän tavanomaista suomalaissceneryä kookkaammat maastoelementit jäivät mieleen.

ETC:n jälkeen mun armeijahankkeet on tulleet pieneen tienristeykseen. Haluaisin pitää vähän taukoa Necroneista, mutta korvaajaa ei ainakaan turnausarmeijaksi ole vielä löytynyt. Viimeaikoina olen rakennellut Space Sharkeille yksiköitä, jotka ovat olleet pitkään idea- ja prototasolla, mutten vielä tiedä päätyvätkö ne uudeksi armeijalistaksi asti. Tuleva Turku Fanatic luultavasti määrittää ainakin jonkinlaisen deadlinen, oli se sitten freesin Necron-listan laskeminen tai uuden Carcharodon-iskujoukon esiinmarssi. Paineita ei kuitenkaan ole, mikä on luovan harrastamisen kanssa vapauttavaa!

Uusien haijoukkojen valmistumista odotellessa päätin kaivaa kamerasta pari otosta kesän War Head -tuotannosta! Sotavasaran Horus Heresy -intoilijat perustivat historiallisille 30K-taisteluille oman ketjunsa ja keräävät parhaillaan kiinnostuneita Ropeconin HH-turnaukselle. War Headin riveissä erityisesti Olli ja Hese ovat Heresy-miehiä ja joukoista silmäätekevin on Ollin palkittu World Eaters -armeija. Tämänhetkisenä projektina tällä on kuitenkin Pre-Heresy Death Guard -joukkoja.

Joukkoa johtaa toistaiseksi karaistunut Apteekkari MKIV-haarniskassaan.

Sneak Peekissa on tällä kertaa Forgen Deathshroud-eliittiterminatoreita, mutta luvassa lienee myöhemmin ainakin kalustoa ja Contemptoreita. Ja Ollin tuntien satavarmasti Bolter-Marineita.


No comments:

Post a Comment