September 4, 2014

40K ETC Team Finland Recruiting!
























40K ETC Rekry kaudelle 2014-2015

Maailmalla pelataan vuosittain kilpailullisen tiimifiguilun ykkösturnaus ETC (European Team Championships), joka kokoaa lippunsa alle pelejä Warhammerista Flames of Wariin. Kyseessä on kansainvälinen kohtaamispaikka turnauspelaamisesta kiinnostuneille ja kukin osallistuva maa lähettää kisoihin oman edustusjoukkueensa. ETC:n tiimiformaatti eroaa Suomessa totutusta turnauskaavasta jossain määrin merkittävimpinä eroinaan paritusprosessi, etukäteen julkaistavat armeijalistat sekä sääntö, jonka mukaan kunkin tiimin kahdeksasta jäsenestä on pelattava "pääarmeijanaan" eri Codexia. Siinä missä pelit ovat tiukkoja ja kovatasoisia, on noin viikon mittaisen tapahtuman toverillinen henki vertaansa vailla ja kansainväliset jälkipelit jatkuvat usein myöhään yöhön. Samoin tiimipaitoja (ja -noppia) vaihdetaan kovien taisteluiden jälkeen kuin urheilukisoissa ikään.

Suomen 40K ETC -joukkue pitää verkkotukikohtaansa salaisella alueella Sotavasarassa ja sen toimintaan kuuluu myös uusien aktiivien rekrytointi! Nyt kutsutaan kokoon pelaajia, jotka eivät vielä kuulu ETC-rinkiin, mutta jotka olisivat kiinnostuneita osallistumaan joukkueen toimintaan tai pyrkimään itse kokoonpanoon. Toimintaan kuuluu uusien Codexien kräkkäily, listojen laatiminen, testaus ja arviointi, treenipelien pelaaminen ja turnausreissujen tekeminen. Joukkueen toimintaan voi siis osallistua olennaisesti, vaikka tavoitteenasi ei olisikaan hakea mukaan kokoonpanoon tai lähteä itse ETC-reissuun. Kriteereinä ovat kiinnostus kilpailulliseen pelaamiseen sekä oman pelaamisen parantamiseen ja pelin kehityksen aktiivinen seuraaminen. Ensi vuoden kisat käydään Tsekkien kauniissa ja kultturellissa Prahassa.

Joukkueen muodostaminen on jo käynnissä. Joukkueen kapteeni valitaan perinteisesti edellisen kauden joukkueen sisäisellä äänestyksellä ja tämä tekee seuraavat kaksi pelaajavalintaa kandidaattien antamien näyttöjen perusteella. Kapteeni muodostaa näiden valittujen kanssa "Captain's Councilin", jonka harteille jää lopputiimin rakentaminen pala palalta kauden aikana. Suurin osa vuodesta siis pidetään treenejä, hiotaan listoja ja reissataan turnauksissa. Kun pelaajat on vuoden mittaan valittu, pähkäillään kenelle annetaan mikäkin Codex ja minkälaista roolia se pelaa sekä hiotaan tiimi hyväksi kokonaisuudeksi.

Mikäli sinua kiinnostaa kompetitiivinen pelaaminen, listavirittely ja turnausaktiivisuus, ota yhteyttä tähän ketjuun (tai yksärillä käyttäjälle Frenzy) ja pääset mukaan metailuihin!

Kauden 2014-2015 kapteeniksi on valittu viime vuonna tiimissä Dark Eldareita pelannut ja tänä vuonna arvokkaasti valmentajan viittaa kantanut Miika "Vasara_" Kalliokari. Ensimmäisiä pelaajavalintoja harkitaan parhaillaan.

Tervetuloa mukaan!


No comments:

Post a Comment