June 2, 2014

Show of ForceWar Headin Fight Club -sotia on järkätty tänäkin vuonna yksi joka tiistai. Aktiivisista pelipäivistä on tullut varma kokoontumispaikka erityisesti pääkaupunkiseudun 40K-pelaajille ja mukaan on tullut kaiken aikaa uusia naamoja. Tietystikään kukaan ei ehdi pelaamaan joka tiistai, mutta järkkärin näkökulmasta on ollut huippua tarjota pelimahdollisuuksia niin monille innokkaille pidemmällä aikavälillä.

Pelitilan vieraskirjan perusteella koottuja tilastoja ihmeteltiin viimeksi puolisen vuotta sitten, nyt on aika tarkastaa onko mikään muuttunut! Ainakin monien armeijoiden sisältö (nimistä puhumattakaan) on kehittynyt sekä oman codexin, että siihen liitettävien supplementien osalta. Liittolaistrendi tulee jatkumaan seiskaedikassa yhä värikkäämpänä, saa nähdä milloin Fight Clubilla kohdataan ensimmäinen Unbound-jengi. Alta löytyy kuitenkin dataa viime lokakuusta tähän päivään. Sekä Primary Detachmentit, että liittolaiset on laskettu kukin kyseiseksi armeijaksi, mutta saman armeijan tai oman Supplement-kirjan kanssa liittoutuessa armeija (Esimerkiksi Iron Hands + Raven Guard tai Farsight Enclaves + Tau Empire) on laskettu vain kerran.

Statteja on aika mielenkiintoista tutkia, sillä niistä käy hyvin ilmi sekä turnauspelaajien armeijavalintojen muutokset, että fluffipelaajille tärkeät suosikkikokoonpanot. Esimerkiksi Chaos Space Marinet eivät hetkeen ole olleet terävintä kärkeä kompetitiivisessa ympäristössä, mutta niille lohkeaa leijonanosa armeijajakaumasta. Samoin Grey Knightit ovat juurtuneet makeena tyylijenginä aktiivisen pelikäyttöön pahamaineisen vitosedikan dominointijaksonsa jälkeen. Lisäpointtina on kiva panna merkille, että mikään armeija ei puolen vuoden Fight Club -sotien aikana ole jäänyt vaille edustusta!

Aktiivisinta combatantia tunnustetaan taas jotenkin viime vuoden tapaan. Pitää vielä laskea nimet! Muistakaa kirjata itsenne sisään pelaamaan tullessanne allekirjoittamalla vieraskirja!

Kuluneen kauden armeijatilastot, hyvät ja pahat Marinet kärjessä!

Vertailun vuoksi viime vuoden vastaavat luvut. Metan kehitys codexeittain on nähtävissä!
Sodat jatkuvat huomenna paikan päällä. Bring it!

No comments:

Post a Comment