June 10, 2014

Fangs deepViikonloppuna saimme takaisin Tukholmassa Nordic Fangissa vierailleet maalausskabafigumme. Maidensa kategorioita voittaneita töitä rahdattiin Ruotsiin kautta pohjoismaiden lopullisia tuomioita ja White Dwarf -valokuvaajan photoshootia varten. Olispa hauska nähdä War Headinkin tuotantoa Visionsin sivuilla! Ollille siunautui vielä yksi lisädiplomi pronssisijasta 40K Squad -kategoriassa. Hooah!

Straken oli ehkä mun henkilökohtainen suosikki Ollin tämänkertaisista entryistä. Eversti on yksi "uudempia" IG-nappeja, jossa on silti hyvä tunnelma ja loistavia yksityiskohtia. Se näyttää ja tuntuu 40K-figulta, eikä syyllisty "kiireisyyteen" detailien määrässä tai liiallisessa yrittämisessä. Vaatimattomuus on hyve mikä tuntuu välissä unohtuvan GW:n nykytuotannon kanssa. Kaartin juttu on kuitenkin ainakin mulle tietynlainen realismi, sotilaallisuus ja myös historialliset vaikutteet.

Maanläheiset värit ja hillitty NMM toimii makeesti yhdessä, figussa on myös makea sotaisa ja hikinen Catachan-fiilis. Kuvat on vähän todellisuutta keltaisempia, Fight Clubin valaistus ei oo erityisen studiolaatuinen.

Emperor's Children Raptorit ovat osa pian valmistuvaa, suurempaa kokonaisuutta. Pinkin piristämä tummasävyinen armeija tulee rymistelemään kaupunkialustoilla.

Figuissa on yhdistelty Forge Worldin legioonaosia ja GW:n muovikittejä.

Dynaamiset Raptorit menestyivät hyvin kansallisesti ja ulkomailla! Onnittelut Frontside-Ollille!

Oltsun skabaentry fabapuolelle oli irvokas Nurglen tonnikeiju. Hymyilevä maski oli tunnelmallinen lisäys ja hyvä idea!

Figun siivet ovat Nurglen Plague Droneilta.

Yksi Fangin raskaimmin konvertoituja figuja taisi olla Ollin Bane-Ogryn. Uudesta muovikitistä Dark Knight Rises -henkiseksi väsätty möykky sai ylleen reippaasti milliputtya ja green stuffia uusien yksityiskohtien ja makean rotsin muodossa.

Myös pose on apinoitu leffan jo aika klassiseksi muodostuneesta habituksesta. Olli onnistui hahmon fiiliksen tavoittelussa mun mielestä tosi hyvin.

Ogryn talsii Gothamin keskustaan pieksämään kultisteja.

Yksityiskohdat polvisuojia, saappaita ja henkseleitä myöten on sculptattu leffalle uskollisesti green stuffista.

Myös basessa on pikku Battis-reference.

Nappi voitti ansaitusti GW Helsingin Fang-skaban Open-kategorian.

Ericin panos oli makeena vaihteluna LotR-ryhmä. Alustalle nousivat klassiset, 2000-luvun alussa julkaistut metalliörkit, joita eräs GW:n myyjistä ei edes tunnistanut Citadelin tuotannoksi.

Mordorin örkit ovat tulossa pelikäyttöön ja Edu teki niihin paljon cooleja ja teemanmukaisia, pelikentällä erottuvia yksityiskohtia. Eräs örkki on keikannut tunikansa kaatuneelta rohanilaissoturilta.

Figuissa on käytetty rohkeasti vähän harmaaseen ja ruskeaan taitettuja, kirkkaitakin värejä, kuten vihreää, sinistä ja punaista.

Figuissa on loistava minimalistinen fiilis, näin tehtiin tunnelmallisia ja makeita figuja ilman liikaa yrittämistä ja suurellisuutta.

Sauronin tunnus esitaistelijan kilvessä!

Tavoitteenamme olisi pelata kesän mittaan pari fantasiataistelua pitkästä aikaa, oli ne sitten LotR- tai FaBa-aiheisia! Viime kerrasta on liikaa aikaa ja olisi hauska järkätä frendien kesken jokin kunnon battle. Liskomiehiä pitäisi varmaan alkaa ravistella horroksesta!

1 comment:

  1. Onnittelut diplomista!

    Kaiken kaikkiaan komeaa jälkeä, mutta Bane ogryn vie kyllä mun silmissä potin. On kyllä hiton päheän näköinen kaveri. Tunnelmaa piisaa.

    ReplyDelete