December 9, 2013

Abaddon Black

Itse pääpahis liittyy Black Legionin sikariportaaseen. Bwa-ha-ha-haa!


Olli halusi rakentaa kullekin Chaos-armeijalleen ikonisen erikoishahmon ja uudistaa vanhempien figujen ilmettä scratch-built-versioilla. Abaddon lähti rakentumaan CSM Termissprueista sekä Terminator Chaos Lordin osista. WIP-kuvasta käy ilmi paremmin, mitä figut on syönyt.

Tavallista Abaddonia massiivisempi synkkien jumalien esitaistelija kantaa molempia ikonisia varusteitaan, Talon of Horusta ja demonimiekka Drach'nyenia. Adrian Smithin kuuluisassa maalauksessa Keisarin ja Horuksen kohtaamisesta Luna Wolves -primarkin haarniskan sisältä hohkaa pahaenteistä, punaista valoa. Olli kopsasi efektin näkemykseensä Abaddonista.

Myös kuuluisa miekka on scratchbuildattu osista ja tämä onkin aikamoinen astalo. Greenstuffatun terän pinnassa seikkailevat kidat ja galaksit.

Toinen lisäys Abaddonin kunniakaartiin on noidan ja neuvonantajan roolia toimittava Chaos Undivided Terminator Sorcerer. Niin ikään Terminatorista konvertoitu figu kantaa Chosen-kypärää, ranteeseen asennettua Combi-bolteria sekä Heresy-aikaista, henkilökohtaista heraldiikkaansa. Noidan säkenöiviä taikavoimia ilmentää tulinen hehku kämmenessä.

Tosimiehet lyö Force Maulilla.

Ollin Chosen-armeijan musta nyrkki on Abaddonin ja Sorcererin johtama yhteensä kahdentoista Terminatorin ryhmä. Toivottavasti jumalat hymyilevät Scatter-nopille!

1 comment:

  1. Mukavasti mustaa. Itelläkin tuli toteutettua oma näkemykseni kyseisestä sotaherrasta tuossa pari vuotta takaperin mutta härskisti nappasin orkkis Abaddonilta aseet ja tupsun käyttöön. Frenzy sen taiski vuosi sitten pelinkentillä täällä Oulussa nähdä.

    ReplyDelete