October 29, 2013

Skirmish sights

Syystalven Fight Clubit ovat lähteneet käyntiin hyvällä intensiteetillä. Vakkariporukka on kasvanut 40K ETC-jengin himotreenaajia isommaksi ja mukaan on alkanut pikku hiljaa soluttautua 40k:n lisäksi myös muita pelisysteemeitä. Viime viikolla oli hauska tsiigailla meininkiä, kun käynnissä oli neljän eri järjestelmän (40K, WHFB, Blood Bowl, Malifaux) matseja samaan aikaan. Aika siisti fiilis!

Meidän tapana on ollut aina silloin tällöin napsia pari kuvaa tiistaisista figukarkeloista, osallistujista ja figuista. Alla pari otosta viikon takaa.

Hammeristeja työssään. Pöytiä saa tätä nykyä kattaa tiistaiksi aina muutaman ekstraa, kun pelinurkan neljän pöydän kapasiteetti täyttyy lähes poikkeuksetta. Tästä tulee tosi hyvä fiilis, kun jengi palaa paikalle pelaamaan viikko toisensa jälkeen.

Pelaajat sopivat usein matseja edellisviikon Fight Clubissa tai viikon aikana ja saapuvat pelaamaan frendiensä kanssa. Jotkut taas tulevat vain paikalle armeijan kanssa haastamaan toisia kenraaleita tai maanittelemaan kaksintaistelijoita moninpeleihin. Etenkin nelkkariin voi tätä nykyä jo hyvinkin löytää sattumalta vastustajan vain saapumalla paikalle.

Viime viikolla saatiin kauan kaivattuja FaBa-figujakin kentälle. Fantasy Battlen European Team Championships -joukkueen aktiivit kävivät tutustumassa tiloihin ja tunnelmaan. Matsissa Kaaos otti mittaa Dark Elffeistä.

Pasilaan on aika helppo tulla ja Fight Clubit kestävät sen verran myöhään, että myös työssäkäyvien on mahdollista osallistua peli-iltoihin. Kaveripelien ja turnaustreeniotteluiden lisäksi jengi pelaa myös oman kaveriporukkansa kampanjamatseja.

Oon itsekin ehtinyt nyt parina viime viikkona pelata sivustakatselun sijasta. Viime tiistaina otin last minute -listaantotuttelusodan Fanaticia varten Antti Halosta vastaan. Hatsi on tosi hyvä jäbä ja pelikaveri, joka on viime aikoina jäänyt vähän figujäähylle törmättyään koilanpentuun. Viime viikolla päästiin kuitenkin taas ottamaan matsia arkkivihollisten, eli Necronien ja Attican Guardin välillä. 

War Head Fight Clubin pyörittäminen on team effort ja Johannes on usein mun aisaparina kääntelemässä pöytiä taistelukentiksi Edun hoitaessa myymälää. Korttipelitila muuttuu aina tiistaisin miniatyyripelien tantereiksi ja Fight Clubin päätteeksi järjestämme pöydät takaisin normiojennukseen keskiviikon Magic-ohjelmaa varten.

Winterception Blood Bowl -liiga on nyt täydessä käynnissä ja pieni ydintiimi on saanut liigan hyvin pyörimään. Jarkko (oikealla viininpunaisessa pelipaidassa) on liigan virallinen järkkäri ja ohjastaa viheriöllä rankkaa örkkitiimiä. Mikko (softcoverissa ja raidallisesa uniformussa) taas on liskokoutsi ja järkkää Vantaan "divisioonamme" ottelut Oh My Gamen pelitilassa torstaisin.

Winterceptionin tokan pelipäivän matsit rynnäköineen ja riskinottoineen käynnissä. 

Suomen figuskenessä aika legendaarinen Marko Haatio hyppäsi mukaan Winterception-liigaan kahdella joukkueella. Ainakin kääpiötiimin päässee halutessaan haastamaan Fight Clubeissa tiistaisin!

Jos et ole vielä piipahtanut tappelukeitaalla, otapa visiitti asiaksi. Makeat armeijat, hyvät tyypit ja yhteinen hauskanpito venaavat. Ja täyttäkää sitä vieraskirjaa!

No comments:

Post a Comment