August 6, 2013

Team LionheartLähes vuoden mittainen valmistelu on viimein johtanut h-hetkeen. Tänään suuntaan osana Suomen Warhammer 40,000 -edustusjoukkuetta Serbiassa järjestettävään European Team Championships -turnaukseen! Karsinta- ja treeniturnaukset sujuivat kuluneella kaudella niin hyvin, et pääsin mukaan kahdeksan pelaajan joukkueeseen Suomen Necron-pelaajana. Koska kaikkien tiimin jäsenien pitää pelata eri Codexilla, tulee joukkueesta löytyä laajaa pelien ja armeijoiden tuntemusta ja käytännön tietotaitoa itse pelistä. Meillä on hyvä jengi kasassa!

Treenejä tuli pelattua aktiivisesti ja vielä lopuksi kahden pyhitetyn treeniviikonlopun ajan. Ainakin ensimmäistä matchupiamme, eli Walesia, on ehditty miettiä ja treenata jo tosi hyvin ainakin edellisvuosiin verrattuna. ETC näyttää, miten hyvin speksailut ja harjoitukset pitivät kutinsa. Tätä postausta lukiessasi Team Finland on jo varmaankin pakkaamassa tai matkalla lentokentälle, joten pidä peukut pystyssä! Turnauksesta lähdetään hakemaan ensisijaisesti hyvää kokemusta, näkemystä kansainvälisestä figuskenestä ja haastamaan meidät suomileijonat sekä yksilöinä, että joukkueina!

Kisojen tulospalvelua tulee varmasti julki ulkomaiden isoihin blogeihin ja ehkä joku laittaa Sotavasaraankin linkin. Itse saatan heittää jotain pieniä fiilistelyitä tänne, mutta luultavasti kasaan kattavamman raportin vasta palatessamme viikon päästä keskiviikkona. ETC-joukkueiden armeijalistat löytää tarkasteltavaksi haluttaessa täältä.

Scavenger joukkoineen on pakattu ja passi taskussa. Loppuviikosta Serbiassa aavikko palaa, jengii kuolee ja rokki soi.

Reissua varten tehtiin myös investointi. Kansainvälinen pelitapahtuma on saatava dokumentoitua asianmukaisesti joten hommasin War Headin Armouryyn järkkärin! Uudella kameralla on kai tapana ottaa tällainen kuva?


No comments:

Post a Comment