August 2, 2013

Battle Call


Saimme napattua heinäkuussa uudistuneesta Fight Club -tappelukeitaastamme pari kuvaa! Päivittelin fotot jo Facebookiin houkuttelemaan uusia pelaajia paikalle, mutta onhan näitä fiilisteltävä täälläkin...

Neljä pelipöytää ja vitriinirivi ojennuksessa odottelemassa pelaajia. Syksyn suunnitelmiin kuuluu parin turnauksen lisäksi uusien maastokattauksien pystyttäminen palvelemaan fluffipelejä ja yhä useampia beissausteemoja.

Valkyrie-muodostelma valvoo Fight Clubin ilmatilaa. Maalasimme seiniin muutaman nelkkariaiheisen siluetin piirtämällä hahmojen muodot kalvolle ja heijastamalla ne sitten seinään piirtoheittimellä. Varjokuvan läpi oli helppo piirtää kuvien ääriviivat lyijärillä ja värittää sitten niiden sisusta seinämaalilla.

Vieraskirja ja sääntökyltti hyllyllä koneiden alla. Kansioon pitäisi pian päivittää Fantasy Battlen Erratat ja ehkä jotain Reference-taulukoita pelin aloittamiselle, suosituimmille Psychic powereille, Warlord traiteille ja mysteeriobjektiiveille.
Pelikaveria odotellessa voi lukaista sohvalla pari White Dwarfia. Lehtien lomasta löytyy myös mittoja, noppia, templateja ja sääntökirjoja sisältävä "Care package" jonka voi lainata peliin, mikäli omat tarvikkeet sattui unohtumaan himaan. 

Death Korps -joukot ovat järjestyneet paraatimuodostelmaan Coteazin nimipäiviä varten.

Humvee, Abrams ja muita demokratian esitaistelijoita.

Armeijat seuraavat vitriinihyllyiltä taistelukenttien toimintaa.

Tiistaiset Fight Club -peli-illat jatkuvat normaalisti syyskaudellakin! Tervetuloa tutustumaan.

No comments:

Post a Comment