April 5, 2013

Picture perfect

Ennen pääsiäistä puuhailimme Johanneksen kanssa vähän Fight Club -sotahuoneemme somistuksen parissa. Kehystimme muun muassa lisää pikku tauluja, jotka on värikäs ja edullinen tapa lisätä vähän lisää figumeininkiä ja fiilistä sisustukseen! Maalailun ja metailun ohessa on muutenkin ollut kiva vaihtaa ajatuksia ja suunnitella myös kesän hankkeita. Inspiroivaa!

Fight Clubista puheenollen, tulevana viikonloppuna Poromagian myymälässä järjestetään Magic: The Gatheringin Super Standard -viikonloppu ja myös meidän pelipöydät on korttipelikäytössä. Miniatyyripelitunnelmiin palataan ensi viikon tiistaiseen peli-iltaan mennessä, jolloin pöydät ovat jälleen figukenraalien käytettävissä!

Mun koululla jaettiin pois aiemmin ruokalassa käytettyjä puunsävyisiä snap-kehyksiä, johon voi vaihtaa A4-kokoisen kuvan. Alunperin niitä käytettiin ruokalistojen kehyksinä, mutta sprayasimme raamit mustiksi ja löimme sisään vanhasta Games Workshopin Space Marine -kalenterista leikattuja kuvia. Hienointahan olisi, jos joka armeijan taakse saisi kyseistä jengiä kuvaavan taidepläjäyksen... Blood Angelit ja World Eaterit ovat kuitenkin molemmat punaisia.

Pari pienempää taulua klassisesta 3rd Editionin Black Templar -kansikuvasta. Näihin leikkasimme kuvat vanhojen White Dwarfien "mainossivuilta" lehden takaosasta, jossa promotaan turnauksia ja sen sellaista. Keskeltä lehtiä ei viitsisi kuvia leikata, sillä artikkelit sivun molemmin puolin haluaa säilyttää lukukelpoisina tulevaisuutta varten! Eihän sitä koskaan tiedä mistä innostuu.

Myös Space Wolf -soturin saaga ikuistui kehysten sisään.

Oven yllä väijyvät demoooonit.

Ollin Kanisterit mekaanikkoineen vallan innostuivat uusista kuvista.

Meilläkin sydän hypähti, kun uuden projektin ainekset alkoivat valua pääkallopaikalle. Näyttäisi siltä, että pystytettävänä on sektori kaupunkia... Miltä Calgaropolis kuulostaisi työnimenä?


1 comment: