December 16, 2012

The Train of Thought

War Headin ensimmäisen maalauskilpailun Headstrongin deadline on umpeutunut! Raati kokoontuu huomenna ihastelemaan makeita klassikoita, valitsemaan voittajafigun ja arpomaan skaban tsemppauspalkinnon voittajan. Kiitos ahkerille osallistujille, jotka maalasivat figun kilpailua varten!

Kisatuloksia odotellessa haluaisin esitellä meidän viimeisimmän oman kisatyön. Viime vuonna osallistuimme hyvällä menestyksellä G&G Armamentin Airsoft-videokilpailuun ja päätimme tänä vuonna kokeilla onneamme toistamiseen. Kisan aihe oli sama kuin edellisvuonna, eli "Your Greatest Glory"-teemainen video, joka perustuu G&G:n tuotteisiin. Kiellettyä oli muun muassa väkivalta, muu häiritsevä sisältö ja kilpailevien brändien esittely. Käytännössä kilpailutyön olikin oltava promovideo G&G:lle ja airsoft-harrastukselle.

Viime vuonna lähestyimme aihetta lipunryöstöteeman kautta aika vaatimattomasti, sillä huomasimme skaban vasta vähän ennen deadlinea. Tunnelma ja mainosarvo olivat kuitenkin kohdallaan ja meitä auttoi varmasti myös muiden kilpailuvideoiden räikeä sääntöjenvastaisuus; ilman lupaa käytetyt musiikit tai graafinen väkivalta, kun airsoft-aseilla räjäytettiin vastapelaajia paloiksi. Meininki on ihme kyllä sama tänäkin vuonna, useimmat ulkomaalaisvideot ovat taas pelastusoperaatioita, joissa pelaajahahmot esiintyvät ilman harrastuksessa tärkeitä suojalaseja ja jännitystä kasvatetaan vartijoita puukottamalla. Suomalaiset pätkät on mun mielestä taas skaban parhaat!

Sain itse kunnian käsikirjoittaa ja ohjata meidän tämän vuoden työn ja siitä tulikin ainakin teeman ja käytännön toteutuksen näkökulmasta edellistä kunnianhimoisempi. Aloitimme taas vähän turhan myöhään ja tauottomaksi työputkeksi läpi päivien ja öidenhän se meni, mutta saimme videolle "neljän vuodenaikaa" ja kaiken sen, mitä suunnittelimmekin!

Ruined Filmsin ja War Headin yhteisprojektille ja tietysti suomalaiselle elokuvatuotannolle voi osoittaa tukensa klikkaamalla Tykkää-painiketta Youtubessa! Tykkäykset lasketaan ääniksi kisan tuomaroinnissa.


Suspense. Teamwork. Conditions. Rush. 

This we seek to experience.

Celebrate the thrill of airsoft and let the train of thought take you back to your moments of greatest glory!


1 comment: