July 26, 2012

Ropeconquerors


Ropecon 2012 lähestyy! War Head yhteistyössä pääkaupunkiseudun pelikerho Nopat & Taktiikka Ry:n kanssa järjestää coniin ohjelmanumeron, jossa halukkaat pääsevät testaamaan tai seuraamaan modernia sodankäyntiä mallintavaa Force on Force-figupeliä. Pyöritämme Dipolin figusalissa esittelypelejä lauantain ja sunnuntain aikana. Tapahtumaan ja ohjelmaan voi tutustua osoitteessa www.ropecon.fi.


Ropeconissa vierailijat pääsevät suoraan toiminnan keskelle Force on Force-tehtävässä, jossa Amerikkalainen Army Airborne-ryhmä on lähetetty pelastamaan kaupunkiin loukkuun jääneitä siviiliurakoitsijoita. Kaikki näyttää rauhalliselta, mutta joka nurkassa saattaa väijyä kapinallistaistelija kalashnikoveineen. Intensiivinen, urbaani tulitaistelu näyttää väistämättömältä, vai ehtiikö lähestyvä hiekkamyrsky peittää kaupungin alleen?

Force on Force on Ambush Alley Gamesin kehittämä jännittävä sääntöjärjestelmä, joka mallintaa modernia pienten osastojen tulitaistelua mainiolla tavalla. Pelin perusmekaniikka on yksinkertaisen toimiva ja samasta syystä nopea oppia. Pelissä tapahtuu kaiken aikaa ja siinä ei tarvitse odotella oman vuoron päättymistä, vaan myös kesken toisen pelaajan vuoron on mahdollista toimia.  Tunnelmaan voi virittäytyä lueskellen War Headin FoF-taisteluraportteja täällä.

Coni on mahtava tapahtuma ja itse matkustan Otaniemessä järjestettävään kesän kohokohtaan tänä vuonna yhdettätoista kertaa. Paikalla on paljon nähtävää ja koettavaa ja ohjelmaa onkin joka lähtöön. Viime vuosina on tullut järjestettyä pelkän osallistumisen lisäksi useimmiten figuihin liittyvää ohjelmaa, mikä on hyvä keino nähdä Ropecon hiukan eri tavalla.

Nähdään Ropeconissa!

No comments:

Post a Comment