February 14, 2022

Scale and color!Highlighting a few new additions to our store selections! Meanwhile our personal hobby endeavours are documented in detail at War Head Instagram, where new evidence from the Thracian Insurgency Horus Heresy campaign games is about to surface... Epic events in the horizon!

Harrastusvuosi käynnistyi myymälässämme värikkäissä merkeissä, kun kauan toivotut Scale75 Scalecolor -sävyt liittyivät valikoimaamme koko maalisarjan voimin! Riittoisat ja erityisen mattapintaiset miniatyyrimaalit ovat olleet meiltä saatavilla jo pidempään temaattisina maalisetteinä, mutta nyt sävyjä on mahdollista hankkia myös yksittäisinä 17:n millilitran purkkeina. Erityismaininnat kuuluvat ilman muuta Scale75:n huippupeittäville Metal and Alchemy -metallihilemaaleille sekä pimeässä ja UV-valossa hohtaville Fluor FX -väreille, joilla saa loihdittua tehokkaita neon-efektejä projektiin kuin projektiin!

Scale75 Scalecolor -maalipurkit ja maalisetit

Myös tarunhohtoisia Kimera Kolors -maaleja jakeleva Pegaso Models on saanut koneistostaan ulos uuden tuotantoerän perusmaalisettejä sekä ensimmäistä Pure Pigments Expansion -tuotepakkausta, joka tuo murrettuja sävyjä osaksi tuttua Kimera Kolors -väripalettia. Erityisen hyvin maalisävyjen sekoittamiseen sopivia, puhtaista pigmenteistä koostuvia maaleja voi käyttää itsenäisenä lisänä figumaalaajan työkalupakkiin, tai yhdistää Kimera Kolors -perusvärisettiin sävyvalikoimaa täydentämään. Odotamme kuormaa saapuvaksi ennen helmikuun loppua ja suosittelemme ennakkotilausta - koko erä saattaakin myydä loppuun ennen kuin ehdit sanoa "Copper Phthalocyanine"!

Kimera Kolors -maalipurkit, Signature Setit ja Pure Pigments -maalisetit

Figupelirintamalla on päästy intoilemaan uudistuvista armeijakirjoista ja taistelubokseista, joista viimeisimmät Age of Sigmar: Fury of the Deep ja Warhammer 40,000: Eldritch Omens sisältävät tehokkaat lähtökohdat muun muassa merenalaisen Idoneth Deepkin -kansan sekä pian päivittyvien Craftworld Aeldarien vahvistamiseen. Kevätlomat ovat mitä otollisinta maalausaikaa, joten tässä on hyvä mahdollisuus laittaa laatikko puoliksi kaverin kanssa ja saada pari uutta projektia vireille! Unohtaa ei kannata myöskään suosittuja ryhmätasolla pelattavia "skirmish"-pelejä, joiden seikkailut saa käyntiin esimerkiksi Necromundan Hive War -kahakalla tai Warcryn näyttävällä Red Harvest -aloitussetillä.

Mikäli veri vetäisi figutaistelukentille, mutta maalausaikaa ei vain tunnu riittävän, kannattaa muistaa mahdollisuus maalauttaa miniatyyrijoukot sotakuntoon! War Head tarjoaa maalauspalvelua miniatyyreille yksittäisistä sankareista armeijalaajuisiin kokonaisuuksiin, maastonkappaleita unohtamatta. Kevään maalauskalenterissa on vielä hyvin tilaa, joten ota sähköpostiyhteys osoitteeseen contact@gowarhead.com! Lisätietoja ja työnäytteitä löydät täältä.

Lopuksi vielä kauden oheistuotetärppi - AMMO:n elektroninen Paint Shaker! Pidennä maalivalikoimasi käyttöikää, ehkäise kynäruiskun tukkeutumista ja sekoita uudet värisävyt huipputehokkaasti! Tuote sopii kaikille maalipurkkimalleille ja sitä voi käyttää niin verkkovirralla kuin paristoillakin.

Näillä eväillä tuleviin maalaus- ja pelisessioihin!No comments:

Post a Comment