Commission Painting

Figut maaleihin?

Looking to have your miniatures assembled, based and painted? Email us at contact@gowarhead.com with your project details and specific wishes for a quote! We're happy to work internationally.

War Head -figutiimi ilmoittautuu palvelukseen! Olemme tehneet vuosien varrella pelipöytäkokonaisuuksia, maastonkappaleita, yksittäisiä figuureja ja pelivalmiita armeijoita niin yksityishenkilöille kuin alan yrityksillekin. Mieluiten tuotamme makeita sankarifiguja, persoonallisia teema-armeijoita sekä maastokokonaisuuksia, joiden takana on vahva visio.

Maalauspalveluumme sisältyvät tarvittaessa myös figujen preppaus, kasaaminen, konversiot ja alustojen maisemointi. Palveluna tuottamamme maalausjälki on niin sanottua pelipöytätasoa, eli figut toimivat kokonaisuuksina pelipöydällä tai -laudalla.

Projektihinnoittelu

Hintahaarukka on aina projektikohtainen, mutta Citadel-miniatyyrien (Warhammer 40,000, Horus Heresy, Warhammer Fantasy, Age of Sigmar...) tapauksessa hinnoittelemme työn useimmiten maalattavien figujen suositushinnan perusteella. Kertoimet riippuvat kyseisten miniatyyrien monimutkaisuudesta ja asiakkaan toiveista. Koko työn hinnaksi tulee yleensä useista Citadel-miniatyyreistä koostuvien yksiköiden kohdalla 1-3 kertaa maalattavien figujen ovh, sisältäen myös käyttämämme materiaalit. Esimerkiksi Space Marine Tactical Squadin (suositushinta noin 30€) maalaus- ja beissaustyö tekisi osapuilleen 30-60€, riippuen väriteemasta ja asiakkaan toiveista. Kukin projekti kuitenkin hinnoitellaan joustavasti ja keskustelemme mielellämme hankkeiden yksityiskohdista etukäteen. Esimerkiksi yksittäiset miniatyyrit, simppelimmät lautapelifiguurit ja -komponentit ovat usein huippuyksityiskohtaisia figuyksiköitä edullisempia maalauskohteita.

Referenssit

War Head -operaattoreilla on hallussaan lukuisia kansallisia ja kansainvälisiä maalauskilpailuvoittoja ja turnauksien maalauspalkintoja, mukaan lukien kuusi Ropeconin Paras Armeija -titteliä sekä AdeptiCon 2017 Best Appearance Award. Joihinkin aiemmin toteuttamiimme palkkamaalausprojekteihin ja niiden taustoihin voi tutustua täällä. Oman, kompaktin figugalleriamme löydät täältä, minkä lisäksi sivuston alalaidan tagipilvestä voi etsiä mielenkiintoisia projekteja aihealueiden perusteella. 

Esittele projekti-ideasi ja kysy lisää:
contact@gowarhead.com
3 comments:

 1. how i make a profile?

  ReplyDelete
  Replies
  1. and how i can buy from here?

   Delete
  2. Greetings!

   For questions about painting commissions or miniature sales, send an email to contact@gowarhead.com.

   To be able to write with a profile here you apparently need to have a Google or a Blogger account! That gives you a possibility to choose a screen name and an Avatar picture.

   Delete