Commission Painting

Figut maaleihin?

Looking to have your miniatures assembled, based and painted? Email us at contact@gowarhead.com with your project details and specific wishes for a quote! We're happy to work internationally.

War Head -tiimi ilmoittautuu palvelukseen! Olemme tehneet vuosien varrella pelipöytäkokonaisuuksia, maastonkappaleita, yksittäisiä figuureja ja pelivalmiita armeijoita niin yksityishenkilöille kuin alan yrityksillekin. Mieluiten tuotamme makeita sankarifiguja, persoonallisia teema-armeijoita sekä maastokokonaisuuksia, joiden takana on vahva visio.

Maalauspalveluumme sisältyvät tarvittaessa myös figujen preppaus, kasaaminen, konversiot ja alustojen maisemointi. Palveluna tuottamamme maalausjälki on niin sanottua pelipöytätasoa, eli figut toimivat kokonaisuuksina pelipöydällä tai -laudalla.

Projektihinnoittelu

Hintahaarukka on aina projektikohtainen ja hinnoittelemme työn aikaperusteisesti projektiin kuluvien työtuntien perusteella. Työn laajuus riippuu muun muassa maalattavien miniatyyrien monimutkaisuudesta ja asiakkaan erityistoiveista. Projektin loppusummaan lasketaan kuuluvan mukaan myös kaikki käytetyt materiaalit. Esimerkiksi Space Marine Tactical Squadin maalaus- ja beissaustyö tekee noin 70-90€ (+alv 24%), riippuen väriteemasta ja asiakkaan toiveista. Maksun voi suorittaa joko laskulla tai noudon yhteydessä kortilla tai käteisellä keikan valmistuttua. Kukin projekti hinnoitellaan joustavasti ja keskustelemme mielellämme hankkeiden yksityiskohdista etukäteen. Esimerkiksi yksittäiset miniatyyrit, simppelimmät lautapelifiguurit ja -komponentit ovat usein huippuyksityiskohtaisia figuyksiköitä edullisempia maalauskohteita. 

Referenssit

War Head -operaattoreilla on hallussaan lukuisia kansallisia ja kansainvälisiä maalauskilpailuvoittoja, Armies on Parade -kultamitaleita sekä turnauksien maalauspalkintoja, mukaan lukien kuusi Ropeconin Paras Armeija -titteliä, AdeptiCon Best Appearance Award ja SN Battle Reports: No Retreat Best Painted Award. Aiemmin toteuttamiimme projekteihin ja niiden taustoihin voi tutustua esimerkiksi täällä

Esittele projekti-ideasi ja kysy lisää:
contact@gowarhead.com
No comments:

Post a Comment