January 6, 2020

Concepting Night Lords

As we begin another amazing hobby year, Ollie has already started to work on a new Horus Heresy Legion! This time the terrifying Night Lords take the center stage with a couple of concepts for different 30K Astartes unit types. I'm sure we'll see a lot of Horus Heresy in our blog this year, so keep your eyes peeled!

Ollin Night Lord -legioona on alkanut kasautumaan moderneista Chaos Space Marines -osista, joiden pääkallokoristeet, haarniskatrimmit ja piikit istuvat juuri sopivasti nostromolaisten estetiikkaan. Assault Marine -kersantti on asennuttanut bolt-aseensa Power Fistin yhteyteen, jotta toinen käsi jää vapaasti vihollisraatojen riepottelua varten.
Figut kasataan tilapäisesti metalliprikoille ja siirretään erikseen maalatuille alustoille viimeistelyvaiheessa.
Virallisen mallisia Jump Packeja on heikosti saatavilla, joten olemme tehneet Blue Stuff -muoteilla ja greenstuff + milliputty - seoksella omia valuja Mark IV -tyylisistä hyppyrepuista.
Myös Destroyer-ryhmän raskasasespesialisti on saanut green stuff -repun. Chaos Space Marines -osiin on yhdistelty myös "virallisia" Horus Heresy -panssariosia autenttisen ulkoasun saavuttamiseksi.
Vähäeleiset mutta tehokkaat kitbash-asennonmuutokset ovat Ollin erikoisalaa ja pienet yksityiskohdat, kuten ranteiden kääntö realistisempiin kulmiin tekevät usein paljon figuun kuin figuun.
Night Raptoreille on tehty Nighthaunt-aaveiden naamioista kammottavat death maskit ja samoista sprueista löytyivät myös tyylikkäät miekat. Erottuvan kulttuurintunnun luominen legioonalaisiin on mun mielestä yksi Horus Heresy -projektien mielenkiintoisimmista osa-alueista.
Raptor-kitti konversion pohjana tuo rynnäkköjoukkoihin tyylikästä dynamiikkaa.
Myös Terminatoreita on scratchbuildattu useista eri osista - aseiksi valiojoukoille on valittu tuhoisat Lightning Clawit.
Night Lordien silmukkahaarniskojen tekoon on käytetty Green Stuff Worldin mainioita tekstuurilevyjä, joita meilläkin on myynnissä Pasilassa.

Kun konseptifigut ovat valmistuneet, aletaan pian varmaankin nähdä maalausedistystä! Tsemppiä projektiin!


No comments:

Post a Comment