January 21, 2020

Corsairs Sighted!

After months of trying to fit schedules together we finally found a slot to face off with Andrei, who has been filming 40K Battle Report videos to his YouTube channel since 2013. Andrei has traveled from Estonia many times to participate in War Head Fight Club gatherings and we look forward to seeing his growing (and very promising) Ynnari force in our tournaments soon! This time the match-up was between Chaos Space Marines and Ecclesiarchy however, with familiar special characters on each side...

Pääsin viime viikolla pelaamaan ensimmäisen kasiedikan matsin Chaos Space Marineita vastaan, kun Red Corsairit lahden toiselta puolelta vierailivat studiollamme sota-aikeissa! Viekas Huron Blackheart oli onnistunut maannittelemaan puolelleen Karney's Valleyn kaivostyöntekijöiden kultin, ja Iron Saint Aurelia oli joukko-osastoineen komennettu paikalle kuulustelemaan kurista ja järjestyksestä irtaantuneita mainareita. Figuteknisistä syistä 1700:n pisteen armeijoilla taisteltu peli oli rakenteeltaan tuttu Maelstrom of War + Eternal War -tehtäväyhdistelmä.

Andrein Red Corsairs -armeijaan (Battalion + Spearhead) kuului Huron Blackheartin ja demoniprinssin lisäksi pari Chaos Space Marines -ryhmää Rhinoissa, Cultistit, kaksi ryhmää Bikeja erikoisasein, pari Maulerfiendia, Heldrake, Sorcerer ja Hellforged Leviathan Dreadnought. Mun käytössä oli Adepta Sororitas Brigade kulmakivinään Celestine, parikymmentä Celestiania ja kaksi Exorcistia.

Valorous Heart -siskot pääsivät jälleen todistamaan sitkeytensä käyden pelin joka kierroksella lähitaistelua rintaman murtumatta - warptimella vikkelästi linjoihin kiihdytellyt Maulerfiend onnistuttiin vuoraamaan ulos ja tuhoamaan sitten lähipuolustusasein. Samoin Heldraken onnistui saavuttaa Sororitas-muodostelma selvittyään demoni-invunsa turvin kahden Exorcistin tulituksesta, ja se sai suurten siipiensä avulla estettyä laitimmaisten sisarien ja näiden Immolatorin etenemisen Defend-objektiiveille. Myös demoniprinssi ja Biket onnistuivat rynnäköt omiin kohteisinsa, ja Malefic Talonit repivätkin Celestinen alas ensimmäisen kerran.

Red Corsairit menivät aggressiivisten taktiikoidensa turvin pelin aluksi hyvään Maelstrom- ja Secondary-johtoon, mutta taistelu oli listavertailussa niin paljon Sisterien eduksi kallellaan, että Chaos Marineiden yksiköt vain alkoivat loppua kesken Imperiumin puolustajien vielä pitäessä pintansa. Lopulta Sororitas rikkoi muodostelmansa ja valtasi pyhimyksensä johtamana valtaosan objektiiveista rampautuneen Leviathanin ja sitä saattaneen Sorcererin piilotellessa liiterin takana.

Oli joka tapauksessa hauskaa pelata taas yksi treenipeli ja vielä makeasti toteutettua armeijaa vastaan, mikä on aina ehdotonta bonusta niin kasuaali- kuin turnausotteluissakin. Eritoten uuden armeijan ohjaamista treenatessa jokainen deployment-kerta tuntuu opettavaiselta ja eri vastustajien Stratagemien kohtaaminen käytännössä on arvokasta kokemusta tosipelejä ajatellen. Ammennettujen oppien perusteella on hyvä tehdä viilauksia armeijalistaan valmistauduttaessa tuleviin turnauksiin; Fight Clubillakin palataan viimein 40K-tunnelmiin tulevan N&T Talvisota 2020 -lämppäritapahtuman myötä. Pasilassa nähdään!

Imperiumin ja Kaaoksen urhoolliset esitaistelijat kuolettavassa kaksintaistelussa - molemmat tappoivat toisensa kerran!


No comments:

Post a Comment