August 19, 2019

Prepare to breach!Our man Ollie is a busy boy, and he's been secretly assembling an Age of Sigmar -inspired force for some time. This still hasn't kept him from painting boltgun marines (his one true passion) and some Imperial Fist leadership to take the companies to battle! The seventh legion has slowly grown to be one of the largest War Head forces.

Vuosittaiset lisäykset Ollin Imperial Fists -armeijaan ovat valmistuneet - keltaisiin riveihin liittyy parin erikoishahmon lisäksi kokonainen Breacher Detachment! Kilpilinja täydentää legioonan päälukua reilusti yli komppaniavahvuuden ja antaa sille mahdollisuuden pelata myös temaattisia Zone Mortalis -taisteluita. For the Primarch-Progenitor!

Legioonan taitavin kaksintaistelija Sigismund liittyy mustassa haarniskassaan kirkkaankeltaisiin riveihin. Ollin Imperial Fistit ovat viime vuosina rakentuneet täysin Horus Heresy -ympäristöön, jossa on tarjolla monia makeita sankareita maalattavaksi.

Olli on maalannut Breacher-osastoaan pikku hiljaa War Head -turnausten hiljaisempina hetkinä ja sai kuin saikin lopulta kolmekymmentä kilpimiestä johtajineen maaleihin.

Mark III Breacher -ryhmiä johtavat konvertoidut kersantit.

Yksi ryhmänjohtajista on valinnut henkilökohtaiseksi lähitaisteluaseekseen ukkosvasaran.

Toinen taas luottaa perinteiseen power fistiin.

Ollin näkemys kapteeni Fafnir Rannista pohjautuu 40K Death Guard Plague Marine -figuun.


Kahdella kirveellä ja rynnäkkökilvellä varustautunut kapteeni on tunnettu aggressiivisuudestaan ja suoraviivaisista taktiikoistaan. Konversiossa on nähty paljon vaivaa, jotta siitä on saatu 30K-henkinen ja jotta liialliset kaaoselementit on saatu poistettua sculptista.

Figun pienet freehandit ja yksityiskohdat, kuten ketjupanssari ja sivuun heitetty kypärä ovat kerrassaan nautinnollisia.

Musta ja keltainen kontrastoivat toisiaan hyvin.

Breacher-divisioonaan kuuluu myös Dreadnoughteja pahan päivän varalle. Liekinheittimellä ja kilvellä varustettu dredi on omiaan suojaamaan jalkaväen etenemistä esimerkiksi klaustrofobisessa Zone Mortalis -ympäristössä.

Freehandit jatkuvat myös Ollin ajoneuvoissa.

Väkivahva Leviathan Dreadnought magnetisoituine käsivarsineen jatkaa uuden osaston mustakeltaista teemaa. Sotakoneen heraldiikasta selviää sen olevan Unification Wars -veteraani.

Alustaan on piilotettu pieni referenssi rakkaista Iron Warrior -kilpakumppaneista.

Rogal Dorn itse tarkisti uuden osastonsa rivit ja oli tyytyväinen uusiin iskujoukkoihin - koko komeus on nähtävillä myymälämme vitriinissä. Dorn itse voitti kesällä Ropeconin maalauskilpailun showcase-kategorian ja kokonaiskilpailun.

Marssi kohti Terraa alkakoon!

No comments:

Post a Comment