August 7, 2019

Commission Compilation

It has already been a busy year of commissions and we've debriefed most of our larger gigs here on our site as well. In addition there are many smaller projects that come and go that we have not published any picture evidence of - so here are some of those! We're happy to work flexibly and have painted a lot of figs from non-Citadel manufacturers and board game producers.

Maalauskeikkojen teko on hauskaa siinäkin mielessä, että erilaisten projektien aikana tulee tutustuttua pelijärjestelmiin ja maalausmenetelmiin, jotka ehkä muuten jäisivät paitsioon - asiakkaiden lähettämät toiveet ja eksoottiset figut ovat tervetulleita "välipaloja" isompien armeijakeikkojen väliin. Parasta on tietysti syventyä jonkin 40K tai FB -teema-armeijan tekoon, ja erityisesti jos mukana on jokin henkilökohtainen visio. Teimme juuri vastikään alusta loppuun Necron-turnausarmeijan ETC-maajoukkueen Eetu Peltolalle ja se onnistui mun mielestä tunnelmaltaan tosi hyvin, koetan napata kuvat viikonlopun aikana.

Vanhoja valkometallisia Battletech Mechoja asiakkaan toivomaan,vaaleaan väriteemaan. Sympaattisia figuja!


Alaitoc-armeijan maalaus aloitettiin lentokoneista ja siihen lisättiin sitten psykereitä, guardian-nostoväkeä ja erilaisia Aspect Warrioreita - ja tietenkin muutama ryhmä Rangereita! Isoilla pinnoilla klassinen stiplattu camokuvio pääsee kuitenkin parhaiten oikeuksiinsa.

Turnauskeisari MakeH:n Primaris Space Marineihin on saanut lisätä kaiken aikaa yksiköitä ja kalustoa, vaikka pelipöydillä ovatkin olleet Markon ohjastamina pääasiassa marsilaiset. Ehkä Sand Scorpions Space Marinet nähdään pian jossain kevyemmässä turnaustapahtumassa!

Blood Bowl -jengien maalausta kysellään paljon - tässä yhdet siimahännät tähtipelaajineen ja markereineen joltain vaihtoehtovalmistajalta.

Joskus meiltä tilataan yksiköitä, hahmoja tai sotakoneita liitettäväksi olemassaolevaan armeijaan. Näiden kaaossankarien kanssa pääsimme sovittamaan figujen lookin klassiseen maalaus- ja beissausteemaan ja kaivamaan perinteiset flockit maisemointitarvikelaatikoidemme pohjalta.

Liskomiehet on olleet suosittuja ja olemme tehneet niitä jo useamman detachmentin The 9th Age -pelaajien tarpeisiin. Ylläolevan kokonaisuuden kenraali teki itse core-joukot ja tilasi ratsuväen, hirviöt ja johtajat samaan väriteemaan. 

Näiden liskojen haltija taas halusi tehdä beissauksen itse ja tilasi vain skinkkien ja näiden ratsujen kokoamisen ja maalauksen meiltä.
Olemme vierailleet myös Age of Sigmar -universumissa esimerkiksi Nighthauntin parissa. 
Nightvault-setin Stormcastit tulkitsimme hiukan virallista väriteemaa synkemmiksi ja haimme niihin realistissävyistä luolastotunnelmaa rajatulla paletilla.

Valkoiset vaatteet kertovat loitsijoiden olevan hyvien puolella.

Myös kummitusosapuoli toteutettiin maanläheisin sävyin.

Aloittelevat aaveet eivät vielä osaa kulkea seinien läpi, joten pitää muistaa kotiavaimet lähdettäessä kummittelemaan. 

Kiitokset kaikille antoisista keikoista!


No comments:

Post a Comment