July 15, 2019

Summer HobbyingIt's been a while since we last shed light to our personal hobby front - the store's moving (and seemingly never-ending tasks related to it) and tournament arrangements have taken a lion's share of our time. In July our focus has shifted back to painting and gaming however, and it's nice to get the groove back on before Ropecon at the end of the month. We've got some exciting commission projects going on, and a couple of personal schemes in the making as well. Time will tell!

Viimein kesä ja hobbyfiiliksiä! Lähes koko kesäkuun tekeillä ollut muutto on viimein valmis ja uusi tukikohta palvelee vihdoin Fight Club -pelaajia ja figuharrastajia täydellä sykkeellä. Kun pitkä projekti on tullut päätökseensä, tuntuu helpottavalta siirtää muuttojutut to do -listalta ja keskittyä taas harrastustoimintaan. Kun katsoo viikkoja muiden maalaustuloksia, turnauskuvia ja huikeita community-projekteja kuten #Mordheim2019, alkaa työpöydän ääreen tulla jo kova hinku!

Tältä näyttää 2000p Necroneita hauta-arkuissaan.
War Head -jengin inspiraatiopolttopisteessä on tällä hetkellä vahvasti Horus Heresy, kun tiimimme lähes kaikilla jäsenillä on käynnissä (tai ainakin takaraivossa) 30K-projekti. Eric on rakennellut jo viikkoja Dark Angel -nappeja truescale-periaatteella pieniä teemaskirmishejä varten ja on saanut jo ekat tunnelmalliset väriteemaprotot tehtyä. Ollin Imperial Fistit taas ovat vahvistuneet parilla sankarilla ja kokonaisella Breacher-detachmentilla, jonka yritämme kuvata ensi sunnuntaina turnausjärkkäilyn yhteydessä. Myös Noa, Ville ja Johannes ovat työstäneet Heresy-figuja, ja omallakin wip-hyllylläni on edelleen liittolaisprospekteja World Eaters -armeijaan.

Olemme myös Heresyyn liittyen jutelleet tovin minikampanjasta, jossa yhdistettäisiin parin suosikkifigupelimme sääntöjä Heresy-teemaisen tarinakokonaisuuteen - tähän olisi hienoa tehdä pienet henkilökohtaiset yksiköt ja hiukan miljööseen sopivaa maastoa. Säännöstöillä kuten Force on Force saataisiin mukaan tietynlaista lisärealismia ja narratiivista arvaamattomuutta perinteisen rintamasodan sijaan. Toki varsinaiset taistelutehtävät voitaisiin taas pelata virallisilla säännöillä. Toivottavasti saadaan päivitellä suunnitelman tilannetta syyskesän mittaan!

Monien komissioprojektien joukossa on tällä hetkellä erityisen inspiroiva Necron-armeijahanke, jonka European Team Championships -joukkueen Eetu Peltola tilasi "avaimet käteen" -pakettina henkilökohtaiseksi turnausarmeijakseen. Nykyaikainen Necron Battalion sisältää johtajien ja minimitroopien lisäksi tuhovoimaisia Doomsday Arkeja, Doom Scytheja, Destroyereita ja lentueen Tomb Bladeja. Jengi on määrä saada valmiiksi vielä heinäkuun aikana ja oon fiilistellyt aika paljon väriteemaa ja toteutusta. Laitetaan myös näistä tänne blogin puolelle wippikuvaa ja toki lopulta myös valmis galleria.

Loppuun vielä pari kuvaa lautapelimaalauskeikasta, jossa tuotimme Journeys in Middle-Earthin figut asiakkaan tunnelmallisia pelejä varten. Pelissä on kolmisenkymmentä sankari- ja vihollishahmoa.

Keski-Maan tyyliin hahmoissa on paljon maanläheisiä sävyjä, joita piristämään tehtiin varsin värikylläiset alustat.

Seikkailijajoukkoa uhmaavat perinteisten örkkien ja hukkien lisäksi haudanhaamut, peikko ja epäilemättä briiläiset tappelupukarit. Sitten vain sessiot käyntiin!

2 comments:

  1. Eiks Eetu lähdekkään hakemaan toista "maalauspalkintoa" viime Serbian reissun palkinnon kaveriksi? :(

    ReplyDelete
    Replies
    1. Eetu taitaa pelata Dark Eldareita kisoissa, eli toivo elää. ;)

      Delete