March 17, 2019

Faithful ExerciseLast Thursday I begun my personal journey into learning the ropes of Beta-Codex Sororitas, directing a 2000-point roster with the updated rules for the first time. The painting is pretty much complete and the army should be ready for tournaments as soon as I figure out how to race the clock with the Sisters of Battle roster of 100 models!

Viime kuussa sain Talvisota-tapahtuman ansiosta pitkästä aikaa hiukan 40K-kipinää ja maalasin reippahasti 50 Battle Sisteriä ja pari vaunua turnauskokoista armeijalistaa varten. Nykyisten kilpailullisten trendien mukaiset rosterit ovat mun makuun aivan ylisuuria ja tuntuikin aika hullulta, että pelikäyttöä varten piti kokoonpanoon laskea varsin vakuuttavan parkkipaikan lisäksi vielä yli 80 power armour -taistelijaa ja liittolaiset päälle! Horde-henkiset buildit ovatkin menestyneet viime aikoina hyvin ja tällä listalla on jossain määrin lähdetty counteroimaan massaa - Storm Bolterien hopealuodit on laskettu tarkkaan jokaiselle ryhmälle.

Pelasimme torstaina Empun kanssa studiollamme parin tonnin harjoitustaistelun Adepta Sororitas vs Genestealer Cults, jossa päästiin kokeilemaan kilpikonnapuolustusta ja kahden rintaman väijyttämistä. Contact Lost ja mun vähän turhan leveä deployment olivat kultistien mieleen ja Emppu ottikin heti kärkeen hyvää Maelstrom-kaulaa ja potki muodostelmasta erkaantuneita Exorcisteja nurin. Frontline Warfaressa Rhinon, Seraphimien ja Celestinen onnistui kuitenkin vallata Genestealerien tukikohta ja ottaa tasoittavan vuoron turvin haltuun keskustan neutraali objektiivi. Lopetimme vitosen jälkeen aikaan 10-10 lopputuloksella, mutta cultilla olisi tässä vaiheessa ollut enemmän resursseja jäljellä.

Siskopelaajan opintopisteet tästä ottelusta olivat Faith- ja Stratagem-pänttäyksen lisäksi pääasiassa deploymentiin liittyviä - charactereista on tärkeä saada kaikki buffit irti ja teenkin ensi kerralla joukkojen asettelun täysin päinvastaisessa järjestyksessä, depoten ensin characterit ja sitten muun muodostelman niiden ympärille. Nyt Exorcistit olivat turhaan jumissa kultisteissa, vaikka urkuvaunut eivät tässä matchupissa olekaan listan parhaita suorittajia. Tankkien ja jalkaväen yhteistoimintaa on kuitenkin hauska pelata ja pitää ottaa pian uutta treeniä ohjelmaan. Kiitokset Genari-Empulle sodista!

No comments:

Post a Comment