March 12, 2019

Back to the Underhive: Part 2


As a part of our recent Necromunda painting project the customer also commissioned a detachment of Nurglitch renegades to accompany the gangers and guns-for-hire! A special campaign has been planned around the servants of the Plague God infesting the underhive - pretty cool theme for the game-driven drama. These miniatures are a combination of Forge World resin models and Citadel plastics, all tied together with the grey-green colour scheme and uniform basing.

Necromunda-keikkaa jatkettiin siististi keräillyllä Chaos Renegades -osastolla, joka sopii fiiliksensä puolesta varsin hyvin Underhiven viemäreihin. Asiakkaamme peliporukan kampanja on suunniteltu Nurgle-infestaation ympärille ja maalasimmekin hampaisiin asti aseistautuneiden kultistien lisäksi erilaisia johtajia ja hirviöitä haastamaan Necromundan jengiläiset. Maalaustyyli ja käytetyt sävyt ovat aika "low-key" ja väriteema enemmänkin viittaa Nurgleen kuin alleviivaa yhteyttä - mielestämme tällainen realistisempi ja kypsempi lähestymistapa sopi Forge World -painotteiseen osastoon parhaiten.

Kaaosjengiläiset on yhdistelty Forgen Renegade-kaartista ja muovikultisteista. Koko setti on beissattu teräslattioille samaan tyyliin aiemmin tuottamiemme jengiläisten kanssa.

Mukana on myös vaarallisia erikoismutkia, kuten Heavy Stubber ja plasma-aseita. Keikkaan kuului myös konversioiden teko ja maalinpoisto vanhoista figuista.

Nurglen seuraajien maanläheistä ja harmahtavaa väritystä on jatkettu sävytetyillä metalliosilla.

Viemärikultin sankariosastoa.

Forgen figut ovat tosi tyylikkäitä ja tunnelmallisia.

Viemäriverkostoihin mahtuu juuri ja juuri myös pari Renegade Ogrynia.

Näiden primitiivinen aseistus ja varustus tuntuu juuri sellaiselta, joka Necromundassa ajautuisi Underhiven asukkien käyttöön.

Pari painajaismaista Spawnia jengiläisten kauhuksi.

Näistä tulee hyviä Dead Space Necromorph-viboja.

Koko rappiokultti valmiina haastamaan Necromundan jengit kampanjapeleissä. Kiitokset keikasta!

No comments:

Post a Comment