December 11, 2018

Shadow War: Motor Pool

As Ollie's new Alpha Legion army was planned to be a mechanized force, his initial detachment would have to include some armoured support. With the visuals of the Horus Heresy era in mind, our trooper started to convert some 40K kits to better fit the 30K atmosphere. As the army list included units in power armour as well as Terminators, Ollie decided to start with a Rhino and a Land Raider.

Olli päätti rakentaa Horus Heresy -armeijansa kuljetusvaunut konversioina tavallisten 40K-tankkien pohjalta. Land Raideriin haettiin 30K-lookkia uudella kattodesignilla, jossa myös Heavy Bolterista muokattiin kiinteästi etumaastoon tähtäävä. Lisäksi vaunun teloista hiottiin pois aquila-symbolit.

Plasticardin ja green stuffin avulla vaunun kyljet ja katolle jääneet kolot tilkittiin uuteen uskoon ja myös sponsonit konvertoitiin muistuttamaan Forge Worldin lantsarien mallia. Teloista leikatut palat sculptattiin muistuttamaan ympärillä olevia kuvioita ja katolle lisättiin antenni kuvaamaan Alpha Legioonalle erityisen tarpeellisia kommunikaatiojärjestelmiä.

Pohjamaalattuna kaikki pienet konversiot sulautuvat osaksi kokonaisuutta, eikä osien edes hoksaa olevan itsekyhättyjä. Land Raiderin ohella myös Forgelta tilattu Whirlwind Scorpius pääsi pohjamaaleihin odottelemaan perusvärejä.

Myös Rhinoon on tehty paljon konversiotyötä, jotta sen ulkomuoto on saatu vastaamaan 30K-ajan vaunumallia. Kylkien ovet ja savupiiput sekä keulan panssari-ikkunat on instant moldin avulla rakennettu kokonaan green stuffista ja plasticardista vanhan ajan designin mukaan. Katolle on jälleen lisätty piiska-antenni ja hiukan naamioverkkoa kompaktin Multi-melta-konversion lisäksi.

Kun vaunujen ja oheiselementtien maalipinta oli valmis, tankkien panssaripintoihin tehtiin vielä paljon freehandeja, kuten legioonatunnuksia ja hydra-heraldiikkaa. Tällaiset panostukset ovat hyvä keino tuoda lisää legioonakulttuuria ja persoonallisia yksityiskohtia figuihin.

Sitten vain öljyväriweatheringin kimppuun! Tässä vaiheessa washit ovat vielä kuivumassa ja näyttävät vähän liiankin likaisilta ja kontrastoivilta, mutta kuinkas kävikään fiksailujen ja tärpättiputsauksen jälkeen... Palataan pian asiaan!

2 comments:

  1. Mistäs tuo pintle-Multimelta on?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Konvertoitu itse, kuten vaunun muutkin Heresy-henkiset osat. :)

      Delete