March 9, 2017

Journeyman League!


War Head aloittaa 3. huhtikuuta kaikille avoimen ja aloittelijalähtöisen Warmachine/Hordes Journeyman Leaguen! Liiga on Privateer Pressin kehittelemä virallinen slow-grow "kampanja", jonka tavoitteena on rohkaista uusia pelaajia aloittamaan figupeliharrastus ja kokoontua viikoittain hyvällä remmillä opettelemaan pelin metkuja. Kukin osallistuja aloittaa peliin tutustumisen valitsemansa factionin Battle Boxilla ja laajentaa hiljalleen kokoelmaansa kuuden viikon liigan aikana. Journeyman League palkitsee osallistujia niin matsien voitoista, kuin ahkeruudesta siveltimenvarressa. Itse asiassa pelaaminen ei ole edes edellytys osallistumiselle, vaan mukaan voi lähteä myös vain kokoamaan ja maalaamaan Warmachine- ja Hordes-miniatyyrejä!

War Headin liiga seuraa Privateer Pressin virallista Journeyman League 2016 -sääntöpakettia. Ainoana muutoksena sallimme suuremman valinnanvaran vuoksi Solo-hahmojen lisäämisen armeijaan jo toisella liigaviikolla (normaalien Battlegroup-modelien lisäksi).

Liigan tavoitteena on lähteä liikkeelle pienestä ja rakentaa hiljalleen turnausvalmis 75:n pisteen armeija, opetellen samalla yhdessä muiden osallistujien kanssa pelin sääntöjä ja figujen maalausta. Tunnustukseksi osallistumisestaan pelaajat saavat jo liigan aluksi ensimmäisen "hiha-arvomerkkinsä", joihin voi ansaita ylennyksiä tapahtuman aikana. Lopuksi parhaiten liigassa ansioituneet palkitaan tyylikkäillä Journeyman Championship Awards -lisämerkeillä! Palkintokategoriat ovat seuraavat:

Destroyer (Best Commander)
Creator (Best Painted)
Journeyman (Best Sport)

Kaikki lähtee liikkeelle Battle Box -aloitusseteillä, joista pelaajat voivat liigan aluksi valita mieluisensa. Näihin tehdään pieniä lisäyksiä viikoittain, kunnes täysikokoinen armeijalista on kasassa. War Headin kautta saa tilattua lähes kaikkia Privateer Press -tuotteita, mutta hyllyvalikoimamme on toistaiseksi rajallinen; omaa listaa kannattaakin suunnitella hiukan etukäteen esimerkiksi kokeneempien pelaajien vinkkien perusteella. Tilaamme vahvistukset pyynnöstä ja ne saapuvat aina seuraavalle liigaviikolle.

War Headin Journeyman-liiga pyörii maanantaisin Poromagian pelitilassa ja sen yhteydessä sijaitsevalla myymäläosastollamme. Liigapäivän virallinen aloitusaika on 17:00, mutta pelipöydät ovat avoinna sovituille liigamatseille koko päivän 13-20:00. Kaikki pelaajat saavat liigan aluksi henkilökohtaisen Score Sheetin, joiden avulla seurataan pelien tuloksia ja liigan aikana valmistuneita yksiköitä. Score Sheetit säilytetään paikan päällä.

Ilmoittautuminen tapahtuu lähettämällä osallistujan nimi ja Faction-valinta Sotavasaran infoketjuun tai sähköpostitse osoitteeseen contact@gowarhead.com. Tilauksia Battle Boxeista ja vahvistuksista voi samoin tehdä sähköpostitse, paikan päällä tai Poromagia.com-nettikaupan kautta. Erillistä osallistumismaksua ei ole.

Nyt onkin aika valita se iskevin faktio Iron Kingdomsin maailmasta ja virittäytyä ultraväkivaltaiseen skirmish-sodankäyntiin! Rakennetaan yhdessä hyvähenkinen aloittelijajengi ja otetaan skene haltuun askel kerrallaan!
No comments:

Post a Comment