March 17, 2017

I am Kroot: AdeptiCon 2017

Armeijalista on valmiina!
AdeptiCon tulee! Matkajärjestelyissä ja turnausvalmisteluissa on meneillään loppukiri, kun Kroot-palkkasoturit kohdistavat tähtäimiään 40K Championships -turnaukseen Chicagossa. Luvassa on huikea harrastusmatka varmaan koko maailman ykkösconiin, mitä tulee miniatyyrisotapeleihin. AdeptiConiin on ennakkomyyty tänä vuonna yli 3000 lippua ja tarjonta on hämmästyttävä; pelkästään 40K-turnauksiin ilmoittautuessa sai valita useista formaateista. Lisäksi tapahtumassa on mittava myyntialue, bitzikirppiksiä, lukuisia maalaus- ja mallauskursseja sekä esitelmiä, joita saapuu tänä vuonna vetämään myös Games Workshopin Warhammer Community -tiimi. Monet Mega-battlet on tietysti myös nähtävä!

Mitä tulee peleihin, on tällä kertaa mun henkilökohtaisena lähtökohtana puhdas fiilistely, enkä odota kummoistakaan sijoitusta Championships-turnauksesta. Sen sijaan on hauska lähteä tapaamaan uusia pelikavereita ja esittelemään Krooteja täysin uudelle yleisölle - AdeptiConissa maalauksella ja display boardeilla on iso painoarvo ja paikallisten panostukset on yleensä olleet uskomattomia luovuuden- ja taidonnäytteitä.

Kerron juuri War Head Facebookissa turnausmatkan valmisteluista ja samaan kanavaan päivittyy myös coveragea kunhan päästään paikan päälle. Good times ahead!

No comments:

Post a Comment