May 5, 2016

The Execution ForceOsana valmistautumisriittejäni War Headin viime vuoden sisällissotaa varten kasasin aika makean figunelikon; päivitetyt salamurhaajat Execution Force -boksista. Halusin maalata täysin uuden detachmentin muiden yllätykseksi pikkujoulusotia varten ja tällä tavalla sain myös aika nopeasti armeijalistan pisteet "täyteen"; pientä eksoottisuutta ja haastetta on aina hyvä olla mukana. Mestauskopla suoriutuikin fluffitaisteluista aika hyvin ja niitä oli hauska väkertää! Tavallisesta tummanpuhuvasta ja kylmin värisävyin toteutusta väriteemasta poiketen päätin mennä aavikkoteemalla ja konvertoida jokaista figua edes vähän.

Callidus Assassinin laskin maantasalle sen scenic baselta, sillä sellaiset geneeriset valmisratkaisut on aina vähän nähty pian figun julkaisun jälkeen. Jätin myös palmikon liimaamatta ja tasoittelin maskin kasvottomaksi, sillä piirteetön naamio on aina vähän kasvonpiirteitä kammottavampi. Koko joukolle tein hiekanväriset synskin-puvut tavoitellen vähän Metal Gear -erikoisjoukkojen fiilistä.


Vindicaren varustukseen on tehty green stuffista tuulenpieksemä poncho. Hoksasin vähän liian myöhään, että Exitus Riflehan olisi tietysti pitänyt vaihtaa huippunykyaikaiseen taljajouseen (ehkä vähän Crysis-tyyliin?) ja erikoisluoteja olisivat saaneet kuvata selän nuoliviinissä lepäävät ammukset. Mielikuva haukansilmäoperaattorista oli niin vahva, että saatan vielä irrottaa kiväärin konversion tieltä myöhemmin.


Eversor Assassin sai myös luopua maastokaarestaan ja juosta ihan tasaisella maalla. Ajattelin, että metallinen kasvonaamio olisi jotenkin erityisen kylmä yksityiskohta verenhimoiselle murhaajalle. Eversoriin sopi myös hyvin pikku splatter-efektit.

Vähän kömpelön kokoisen Bolt Pistoolin vaihdoin sulavalinjaisempaan (ja äänenvaimennettuun) Uziin Adeptus Mechanicuksen Sicarian-boksista. Neuro-Gauntlet on todella makea bitsi, niitä kelpaisi olla pari ylimääräisenä!


Synkälle ja sieluttomalle Culexus Assassinille valmistui risa trenchcoat soluttautumistehtäviä varten. Figu on fiilikseltään ehkä mun suosikki koko nelikosta.

Execution Force täydessä vahvuudessaan. Keisarin viholliset vaviskoon!


Selkäpuolelta salamurhaajia harvoin näkee, tässä harvinainen otos.

2 comments: