January 21, 2016

The Island Strike - WRHD in Caledonian Uprising 2016


Huima turnausmatka on ohi! Suomalaisketju Aleksi-Miika-Joonas-Riku-Touko lähetettiin edustamaan War Head Fight Clubia Manchesteriin Caledonian Uprisingiin ja miehet suoriutuivat taisteluista kunnialla! Kuvituskuva Iyandenin hävityksestä ei liity tapaukseen, vaan on todistusaineistoa Liberatorien urotöistä jossain jo unohdetussa turnauksessa kauan sitten...
Fight Club -aktiivien viimeviikkoinen ristiretki Brittien Manchesteriin ja yhteen saaren suurimpaan turnaukseen on nyt takana! Caledonian Uprising tarjosi monenlaista aktiviteettia figusodanjanoisille ja ohjelmassa oli muun muassa pienempien pistemäärien lämmittelyturnauksia, Highlander-fiilistelyä ja tietysti paatuneiden powerpelaajien Standard-päätapahtuma. Paikalla oli totta kai myös paikallisia skenenimiä ja monille Suomen ETC-pelaajille ennestään tuttuja "kuuluisuuksia".

Vaikuttavat Pain Enginet Akun käsittelyssä
Aku kuvasi reissusta kevyttä videopäiväkirjaa ja dokumentoi iloksemme turnausmatkan tunnelmia ja pelituloksia paikan päällä. Vartin mittaisesta "Figventures"-coveragesta käyvät ilmi esimerkiksi suomalaispelaajille ominaiset valmistautumisriitit huurteisten ja listaspeksailun merkeissä. Alla vielä Akun Necron-kokoonpano, turnauksen muita (enemmän ja vähemmän hävyttömiä) listoja pääsee tsiikailemaan täällä. Aleksi on tunnettu aika vaatimattomana kaverina, mistä syystä videon äänitasot varmaan ovat säätyneet vähän hiljaiselle, mutta volat kaakkoon tai luurit päähän! War Headin combat camera esittää: Caledonian Uprising 2016!


Aleksi "Haizelhoff" Lehtiö
Primary Detachment: Necron Decurion Detachment

Formation 1: Necron Reclamation Legion

HQ1: WARLORD: Nemesor Zahndrekh [150]

Troop1: Necron warriors [130]
Troop2: Necron warriors [130]
Troop3: Necron immortals [85]

FA1: Tomb blades(54): 3 Shieldvanes(6), 3 particle beamers(6) [66]
FA2: Tomb blades(54): 3 Shieldvanes(6) [60]
FA3: Tomb blades(54): 3 Shieldvanes(6) [60]

Formation 2: Necron Destroyer Cult

HQ1: Destroyer Lord(110), Nightmare Shroud(35), Warscythe(20), Phase shifter(25) [190]
FA1: 3 Destroyers [120]
FA2: 3 Destroyers [120]
FA3: 3 Destroyers [120]

Formation 3: Necron Canoptek Harvest

FA1: 4 Canoptek Wraiths(160), 3 Whip coils(9) [209]
FA2: Canoptek Scarabs [60]
HS1: Canoptek Spyder [50]

Formation 4: Phalanx HQ

HQ1: Overlord(80), Warscythe(20) [100]
HQ2: Vargard Obyron [120]
HQ3: Orikan The Diviner [120]

Army total: 1850Tässä vielä Aleksin nopeat turnausjargonilla selostetut taistelukertomukset omista taisteluistaan, joilla ansaittiin turnauksessa 23. sija. Joonas oli Suomen tiimistä parhaiten sijoittunut ja tuli kuudenneksi, Riku taas oli suomalaisrankingissa kolmantena pistesijalla 32. Miika oli 47. ja Touko jäi kärkikahinoista jonnekin sijoille "ynnämuut". Hyvä tsemppi silti koko ketjulta!

1. Kierros Khorne Daemonkin CAD+Gorepack. 2x14 koiraa, 2x3 prätkää, pari lordii, Heldrake, 5x8 Bloodletterii, kultistit ja Rhino. Hammer and Anvilis tuuppasin mun staraa sitä kohti ja pidin muuten omaa päätä aika tiivisti, koska kaverilla oli 40 Bloodletterii diipis. Lopulta warlordin houndit ajo mun staraan, toiset lähti kiertään. Letterit tuli vähän tipotellen ja onnistuin poisteleen niit ku ne tuli. Tokat koirat jumitin eka Scarabeil, sit Spyderil ja yksil Dessuil. Peli loppu neloselle ku olin just saanu toisen lautan pureksittuu pois, toisaalt sen toinen lautta ei ollu viel päässy mun päätyyn. 13-7 mulle.

2. Kierros Dark Eldar CAD + Corpsethief Claw. Archon Courtil Raideris Webway Portalilla, yks Llhamean Venomil, 3x Kabalite warrut Venomeis, 2x9 Reaverii, 5 Scourgee ja viiden Talos Pain Enginen ryhmä. Kaveri pääs infiltroimaan Corpsethiefit ja toi ne oikeelt laidalt ihan naamalle. Toiset Reaverit infiltroi kans lähelle vasemmalle laidalle. 

Lähin pakitteleen karkuun Taloseja ja irrotin Wraithit fleet chargeemaan Reaverit. Arvioin väärin toughness 5 Reaverit, enkä saanut juurikaan mitään aikaseks; ne Hit and Runas pois ja lähti takas omalle pöydän reunalle. Destroyerit tuli reservist ampuun Venomei hajalle ja lopult kolmosvuorolla ajoin mun komentoryhmän Taloseihin. Ei ne mitään kestäny pelkäl Feel no Painilla ja olin niist kahes combat rundis irti. Kaveri diippas Archonin Raiderin keskelle mun warrui flamuttaan Medusan katseella ja laukaiseen Archangel of Painin. Pari Necron warruu kuoli ja sit piiritin ja tuhosin sen Raiderin glancingeilla (lopult assaultis). Siit tuli joku 8 pojoo mulle kun mulla oli kädessä No Prisoners ja Blood and Guts. Kaveri joutu jo nelosel tuomaan objective secured -yksikkönsä Relicin viereen etten piirittäis sitä ja hävitin ne femmal. Voitin 20-0.

3. Kierros ja Eldarit riveissään 6 Warp Spiderit, 4 Windrider Jetbiket, Wraithknight, 2x2 Vaul's Wrath Support Battery D-cannonii, 3 Dark Reaperia Bunkerissa ja Farseer. Deplosin pelkän komentostaran ja 5 Immortalii losblokkiin. Skenuna oli Scouringi ni veikkasin ettei hinailemallakaan tulis pisteitä. Yritinkin saturoida vastapelaajaa ja toin kaiken naamalle (se oli deplonnut myös sen jetbiket) mut yritin liikaa miettii losblokkii mun staralla ja D-cannonit poisti yhel ampumisel kaikki paitsi Zahndrekhin ja yhden Wraithin. Jotain jäi henkiin niin et kävin kolaamas D-cannonei ja Farseerin ja jotain, mut peli oli menetetty. Tais seiskal jäädä yks Immortal eloon. 0-20. 

4. Kierros ja Miikan Dark Eldar + Tyranids. Deplosin pelkän staran ja Miikaki deplos pelkät Flyrantit, monsun ja yhen Venomin Bastionin taakse. Alkupelist en siis hävinny Maelstromeis siihen et ei ollu kamaa pöydäl. Kävi hyvä tuuri ja yks Flyrantti ei pässänny yhtään coverii ja kuoli nelosel. Onnistuin hakemaan objective secured Venomit pois ja Miikan viitosvuorolla feilanneet charget meinas et se ei netonnu Maelstromei. Kummatki objet konteistoitu ja mulle kill pointeista ja maelist johto. Voitin 14-6.

5. Kierros ja Ultramarine CAD + Librarius Conclave. Bikestara Marneus Calgarilla ja paril Chapter Masterilla, Cypherillä ja Tiguriuksella+ 3 Librarian Bikeria (ei jump packei). Sit kahet Scoutit. Kaveri halus jostain syyst mennä eka. Mul oli 2 Big Guns objee mun pääs ja sil kolme (Hammer and Anvil) ni se ei halunnu lähtee ajeleen. Kolmosvuorolla deeppasin Dessut ja staran naamalle, Tomb Bladet ajeli impojen päälle joidenka lähistölle olin objei asetellu. Kaveri irroti yhen Chapter Masterin Dessuihin ja stara ajo Wraitheihin. Ketään ei kuollu mut falesin Hit and Runin. Rupesin poistaan Scouttei, mutta pari nappii tais jäädä. Vitosel kaveri irrotti toisenki Masterin toisiin Dessuihin ja pari Librariania, jotka ei kuiteskaa päässy millekkää objeille. Starat kohtas taas ja Destroyer Lord tais kippaa. Ite otin objet haltuun ja tapoin toisen Librarianin pois. Peli jatku mut kutosel ei hirveesti muuttunu. Voitin objet 3-0 ja maelit yhel, mut secondareis ja kill pointeis snadisti takkiin. 14-6 mulle. 

Lista oli parempi ku mitä pelkäsin. Stara oli oikeesti oikein käyttis semmosena isompana ja kestävämpänä työkaluna, ja listaan jäi tarpeeks muitaki ryhmii tekeen asioita. Pääsääntöisesti olin ihan tyytyväinen pelaamiseen. Jotain virhearvioita oli toki, mut ei vissii Decurioinil isoi voittoa usein saa, ja Warp Spidereille häviäminen olis ehk muutenki tapahtunu. Kuitenki noi pienet jutut jotka vie turnauspisteit pitäis viilaa pois.

1 comment:

  1. My name is Karina, I'm someone who has lived a life seemingly in the background, I must say this final indignity I have suffered almost too much to endure. You see, I have been sickly and weak since the day I was born and doomed to go through my life weakling. I seemed to have always suffered from one illness or another and could never play with the other children as I so desperately wanted to. Mother always made such a big fuss over me, also, making the situation worse as the other boys teased me mercilessly after they saw it. I was browsing the internet searching on how I could be transformed into a powerful person when I came across the email of a man named Lord Mark. who was a VAMPIRE so I told him that I has always dreamed about of becoming a VAMPIRES, All i did was just to follow the procedure that i was been told, and I bet you that procedure I took change my entire life to something i ever desire, freedom, sickness free, pains free, fame, influence, connections and even more that i can. Thanks to Lord Mark. Do you want a life full of interesting things? Do you want to have power and influence over others? To be charming and desirable? To have wealth, health, and longevity? contact the vampires creed today via email: Vampirelord7878@gmail.com

    ReplyDelete