December 28, 2014

Ranks of the Seventh

Lataa ja varmista, tänä sunnuntaina olisi luvassa lisää lojaaleja Space Marineita! Viime vuoden viimeinen päivitys koski Ollin Imperial Fisteja ja perinne jatkuu nyt, kun armeija on saanut runsaasti vahvistuksia vuoden mittaan. Keltainen Space Marine -kokoonpano rakentuu Ollin perinteisen hobbyfilosofian ylle, eli sekoitus moderneja sekä klassisia malleja, pikku konversioita ja reipasta liukuhihnamaalausta. Armeijan ensimmäinen osasto valmistui viime kesän Armies on Parade -kilpailuun ja sitä on nähty pelikentilläkin poikkeuksellisen usein, ainakin Front Armour Ollien omalla mittapuulla.

Piirityssodankäynnin spesialisteja johtaa tietysti kokenut komentoryhmä.

Johtavan upseerin varustuksena on Chapterin hengen mukaisesti Power Fist ja Storm Shield. Hihnasta roikkuu olalla myös komentajan lojaali boltgun.

Ryhmään kuuluu spesialisteja joka lähtöön.

Johtoportaaseen kuuluu myös Force Staffilla varustautunut Imperial Fists Librarian.

Komentoryhmä matkustaa tyylillä klassisessa Land Raiderissa.

Ollin silmäterä ovat tunnetusti Boltgunein varustautuneet Space Marinet, joita ei voi olla liikaa.

Kersantit neuvonpidossa. Uusi Tactical Squad -boksi on tuonut hyvää ilmettä moniinkin ryhmiin viime aikoina, sillä erityisesti uudet kypärättömät päät tuo freesiä ilmettä hahmoihin.

Uudessa Tactical-boksissa on myös siistejä gun poseja. Huomaa olkasuojusten Chapter-tunnukset.

Taisteluvaurioituneita Power Armour -joukkoja tuottaa Ollin mukaan näppärästi ryhmän päivässä. Tästä on blogissa todisteena myös artikkeli!
Uusin lisäys armeijaan on Plasma-asein varustautunut Sternguard-ryhmä, joka maalattiin Oh My Game -pelikaupan talviseen maalauskilpailuun.  Kersantti kantaa Combi-Plasmansa lisäksi myös meltapommia sekä Templar-kuvioista tabardia viittauksena muuan Imperial Fist Successor Chapteriin.

Krak-kranaatit on keisarillisen ohjesäännön mukaan maalattu punaisiksi.

Myös Devastator Squad on uusi näky keltaisissa riveissä.

Tulitukijoukkojen vähän perinteisiä kevyemmät Heavy Bolterit on rakenneltu Centurionien aseosista ja ne sopii jalkaväen kannettavaksi näppärästi. Tavalliset Devastatorit mittavine ammusreppuineen eivät välttämättä mahtuisi vanhan Razorbackin sisään, joten laatikkolippaat on varmasti kätevämmät!

Lisää tulitukea ja lähitaistelutehoa tarjoaa Contemptor Veteran Sergeant.

Vanhan mallin Dreadnoughtit ovat tunnetusti Forge Worldin tuotantoa.

Eeppiset Autocannon-Predatorit ei sponsoneita kaipaa!

Taktiset Marinetkin sen tietävät; linnoituksia piirittäessä pitää keskittyä olennaiseen, eli pääaseella ampumiseen.

Predatorin sivustaa suojaavat raskaasti haarniskoidut MkIII Tactical Marinet.

Veteraanit johtavat joukkonsa sotaan.

Tyylikkäät Sternguardit tähystävät raskaasti panssaroituja maajoukkoja hävitettäväkseen.

Devastator-kersantti määrittää ryhmänsä tulialueet. Kohta ilmassa on lyijyä.

Pirteänkeltainen iskujoukko erottuu varmasti pelipöydillä ja on myös fluffimielessä tyylipuhdas kokonaisuus! Seuraava välitavoite voisikin olla rakentaa lisää Tactical Marineita objectives massively secured -taktiikkaa hyödyntävän Drop Pod -armeijalistan kasaamiseksi; suoraviivainen ja lähikantaman Boltgun-tuleen nojaava pelityyli saattaisi olla Ollin mieleen. 2015 näyttää, mihin Dornin uljaat soturit seuraavaksi ryhtyvät!


No comments:

Post a Comment