December 23, 2014

Combat Card

Tämän vuoden Fight Club -sodat on sodittu ja virallisen vieraskirjan perusteella kerätty armeijadata on muutettu tulkittavaan muotoon. Taulukosta käy siis ilmi, minkä verran kullakin armeijalla on pelattu War Head Fight Clubilla kirjattuja otteluita kesä- ja joulukuun välillä. Primaryt ja allyt on laskettu kukin omaksi armeijakseen, mutta tupla-CAD:it tai saman parent codexin kanssa liittoutuneet jengit (esimerkiksi Ultramarines + Raven Guard tai Tau Empire + Farsight Enclaves) on laskettu vain kerran. Armeijastatistiikoihin vaikuttavat selvästi uudet julkaisut (tämä toki näkyy paremmin kuukausittaisella tasolla tarkasteluna) sekä aktiivisimpien pelaajien armeijavalinnat. Taulukkoa voi verrata viime kauden ja vuodentakaisiin tilastoihin täällä.

Vuoden sotamieheksi, eli aktiivisimmaksi Fight Club -kävijäksi on lisäksi todettu punaisten Tau-joukkojen komentajana tunnettu Emppu Niemi! Empun käyntisaldo oli puolen vuoden kauden aikana kolmekymmentä, mikä on vakuuttavasti enemmän kuin kuudessa kuukaudessa on tiistaita. Lisäksi statit eivät edes näytä useampaa samana päivänä pelattua matsia, joten noppaa on tullut heitettyä tänä vuonna ahkerasti!

Tunnustuksena hyvästä motivaatiosta ja sitoutumisesta harrastukseen palkitsemme Empun etuajo-oikeudella ja ilmaisella turnausmaksulla helmikuussa pelattavaan Hammerhead: Alliances 2 -nelkkaritapahtumaan!

Hauskaa joulunaikaa ja kiitti peleistä kaikille combatanteille!

No comments:

Post a Comment