May 23, 2014

Regroup

Kesä koittaa! Triadin jälkeen ollaan latailtu henkisiä figuakkuja rakentelujen ja komissioduunien kanssa. Viikko-ohjelmiin ovat kuuluneet tietysti myös tiistaiden Fight Clubien järjestely ja uuden 40K:n seiskaedikan huhumyllyn seuraaminen. Fight Clubin kausi on muuten taas kesäkuussa tulossa päätökseen, jolloin saadaan jälleen tavata kevään aktiivisin soturi (aiempi juttu täällä) ja nähdään uudet statit sesongin taistelujoukoista; nähtäväksi jää kuinka dramaattisia muutokset on aiempiin tilastoihin!

Vaikka figutouhut onkin useimmiten sisällä nysväämistä, tuovat kesä ja aurinko aika paljon energiaa myös harrastuksiin. Eilen fiilistelin myös yhtä henkilökohtaista virstanpylvästä käydessäni ammattikorkean viimeisessä tentissä! Koulupäivien jäädessä pois pääsee keskittymään täysillä "sodan ja rakkauden kesään", kuten me se Hesen kanssa leikkisästi nimettiin! Tentin jälkeen kävin palkitsemassa itseni kenkäshoppailulla ennen kuin palattiin Fight Clubille työstämään display boardeja.

Games Workshopin Fang-maalauskilpailu starttaa tänään stadin myymälässä ja myös War Head ottaa osaa skabaan usein töin. Olli voitti viime vuonna Armies on Parade -kategorian, joten me koetetaan puolustaa mestaruutta. Lisäksi Eric on tehnyt jälleen LotR-aiheisen työn ja Ollin harteille jäi edustaa meitä single-tasolla. Fang-kisatöitä on näkyvillä jo tänään ja Armies on Parade -kokonaisuuksia huomenna, joten paikan päällä kannattaa käydä pistäytymässä ja antamassa oma yleisöääni kilpailuihin. Ainakin viime vuonna entryjen määrä ja laatu oli huikeat mihin tahansa kotimaiseen maalauskilpailuun verrattuna.

Seuraavaksi seuraa pintaraapaisu WIP-projekteista, jota War Headilla on työn alla. Fight Clubille tuli vastikään kenttäpäivitys vinyylimatoille printattujen taistelukenttien muodossa. Olimme sitä mieltä, että lakanamaiset kankaat ja vähän hengettömät ruohomatot oli aika laittaa reserviin ja panostaa aktiivisten Fight Club -kenraalien pelimiljööseen. Tarkoitus on myös tehtailla pian uutta maastoa erityisesti Fantasy Battlen tarpeisiin. Printtikentät toimitti Sotavasaran käyttäjä nabirthefirst, kiitokset!

Ollin Armies on Parade -työ on tänä vuonna Imperial Fists -armeija ja sotajoukoilla on ehditty pelata Fight Clubilla jo pari peliäkin. Viime viikolla pääasiassa bolter-marineista ja Contemptoreista koostuva keisarillinen taistelujoukko menetti asemansa verivihollisiaan Iron Warrioreita vastaan... Kosto elää!

Armeijan vaunuissa on klassiset rungot.

Edu taas puuhasteli hiljattain kasaan kaaosteemaisen Mordheim/Path to Glory -warbandin.

Orjuuttajia ja villimiehiä johtaa haarniskoitu kaaossoturi.

Asiakkaan ajatuksena oli, että joukon johtaja aloittaisi taipaleensa vasemmanpuoleisena figuna, ja mikäli kokemusta ja kultarahoja kertyisi riittävästi, saisi johtajan päivitettyä myöhemmin raskaaseen haarniskaan ja figu vaihtuisi.

Sama viitta kulkeutuisi kuitenkin mukana siirtymävaiheenkin yli.

Eric on myös kova Dogs of War -fiilistelijä ja Lustrian palkkasoturiarmeija saa pian vahvistuksia merkkariogreista. Figut ovat mainioita sculpteja Titan Forgen mielikuvituksellisesta valikoimasta.

Hese taas jatkaa vihernahkojen parissa hämähäkkiteemaisen "Araknofobia"-projektin kanssa. Armeijan teemana ovat Wood Elfien muinaiset rauniot vallanneet ja häpäisseet hiidet hämähäkkilaumoineen.

Armeijan jalkaväki on taas koottu eri vuosikymmenten klassikkogoblineista. 

Lisää upeita Titan Forgen figuja, jotka saimme mukaan Essenin Spiel-messuilta viime vuonna. Hienot kaoottiset möykkyhirviöt menisivät hienosti Spawneista myös 40K:ssa, vaikka näillä yksilöillä onkin kantikkaat alustat.

Olli maalasi figut valkoiseen teemaan, jotta splatterit näyttäisivät mahdollisimman groteskeilta.

Tosi makeita ja fyysisen tuntuisia figuja.

Lipunkantaja samasta sarjasta.

Tästä tulisi siisti BSB demoneille tai kuolevaisille kaaossotureille.

Mun aika taas on mennyt Space Sharkien Armies on Parade -displayn pystyttämisen kanssa. Ehdin tosin viime tiistaina pelaamaan armeijalla yhden kivisen matsinkin ja nyt odotellaan seiskaedikkaa tulevaksi. Eiköhän sieltä taas nouse esiin uusia mullistuksia, toivottavasti pakka taas vähän sekoittuu.

Pikku sneak haijoukkojen tämänhetkiselle operaatioalueelle. Aavikko palaa, jengii kuolee ja rokki soi kuten totuttua!

No comments:

Post a Comment