July 9, 2013

Road to Rafrica

Järjestyksessä kahdeskymmenes Ropecon lähestyy ja valmistelumme siellä pelautettaviin Force on Force -demopeleihin etenevät mainiosti! Viime vuonna Noppakerhon ja War Headin yhteinen Force on Force -demo sijoittui lähi-idän kaupunkiin, mutta nyt on luvassa jotain erilaista uuden Afrikka-henkisen demopöydän merkeissä! Ohessa on Juhan fluffifiilistely ja muutama tämän ja Mikan nappaava tunnelmakuva.

Jossain viidakon kätköissä on syrjäisessä sijainnissa suurehko rakennuskompleksi, jossa epäillään tehtävän epäilyttäviä (ja epämiellyttäviä) geneettisiä kokeita ja mahdollisesti valmistetaan biologisia aseita. Keskusta suojelee ryhmä paikallisia asemiehiä johtajinaan joukko valkoihoisia palkkasotureita. Kansainvälisten erikoisjoukkojen tehtävänä on puolustavat joukot neutraloiden tunkeutua rakennuskompleksiin ja tuhota se. Tehtävänä on myös eliminoida paikallisten joukkojen johtaja. Tiedustelun mukaan alueella on paljon eläimiä, joista osa on erikoisen näköisiä ja joille epäillään tehtäneen laittomia eläinkokeita. Paikalliset alkuperäisasukkaat kertovat myös tarinoita alueella nähdyistä elävistä kuolleista. Tietoa ei ole vahvistettu...
 
Juha ja Mika ovat nähneet hurjan vaivan valmisteluiden kanssa ja pääsivät viimein kokeilemaan lauantaina skenaariota, jossa kolme ryhmää erikoisjoukkoja tunkeutuu rakennukseen. Operaatio alkoi, kun erikosjoukot laskettiin kopterilla rakennusta reunustavalle vuorelle aloittaakseen etenemisen kohdetaloon. Etenemistä suojasivat tarkka-ampujat rinteellä. Rakennusta taas puolusti viisi ryhmää asemiehiä, joista osa oli taistelun alussa sen sisällä.

Operaatio ei ollut helppo ja aivan pelin alussa tarkka-ampujaryhmä sai osumia ja haavoittui vakavasti, tullen evakuoiduksi takaisin tukena olleeseen Little Birdiin. Kaksi erikoisjoukkojen tuliryhmää taas pääsi kiivaan tulen saattelemina talolle. mutta tunkeutuessaan labyrinttiin toinen ryhmä tuli ammutuksi nurin ja sen rippeet jäivät kaiken kukkuraksi puolustajien jeepin yliajamaksi. Onneksi toinen ryhmä suoritti ja kuin kostoksi puhdisti kohderakennuksen eliminoiden koko vastarinnan. Tehtävä suoritettu, mutta kovin tappion.

Tänä kesänä just sinun olisi myös mahdollista napata muutama Empressin laatufigu pikku Marketistamme ja yllättää demotiimimme tuomalla peliin oma Fire teamisi! Sähköposti tavoittaa. Alla muutamat "Sneak peek" -kuvat tulevasta pelipöydästä ja ensimmäisen skenarion tiimellyksestä! Nähdään Ropeconissa!

Satelliittitiedustelukuvaa syrjäisen laakson epäilyttävään rakennuskompleksiin...
Kevyesti varustautuneet erikoisjoukot laskeutuvat kopterista ja jalkautuvat haastavaan maastoon.

Partioivat asemiehet vaihtavat asemia pumppujen lähettyvillä.

Läheiselle perunapellolle vedetyn öljyputken varjossa laiduntaa kanoja.

Kuulitko tuon?

Taistelukosketus! Eläimiä häkkeihin pakanneille asemiehille tulee kiire.

Virtahevot säikähtävät meteliä ja laskeutuvat suistoon.


Jeeppi yhyttää erikoisjoukot.

Sattumakortti motivoi rakennusta puolustavia paikallisia.

Sisälläolijat valmistautuvat vyörytykseen.

Erikoisjoukot siivuttavat taitavasti ja tehokkaasti kulmia...

...mutta vastassa on myös raskasta aseistusta.

Kuinka käy operaation? Tule Ropeconin demopisteellemme ottamaan selvää!

1 comment: