June 11, 2013

Relocate

Fight Club generals be advised...

War Headin yhteistyö ja Fight Club -figupelikerhon veto yhdessä Poromagia Oy:n kanssa alkoi myöhään viime vuonna ja on nyt rullannut intensiivisenä puolisen vuotta. Tiistain peli-illat ovat muodostuneet aktiiviseksi kohtaamispaikaksi vakiokasvoille ja pitkin viikkoja on mukana näkynyt myös uusia harrastustoiminnasta ja pelitiloista kiinnostuneita kasvoja. Poromagian takahuoneeseen rakennetun War Head -tukikohdan lisäksi pöytiä on pystytetty pelaajia varten myös myymälän pelisaliin tiistain Fight Clubeihin sekä tietysti myös järjestämiemme turnauksien temmellyskentiksi. Ennen kuin saimme touhun herätettyä henkiin, piti pöydille tietenkin huhkia aikamoiset kasat maastoa. Nyt kun kaikki on valmiina, on tietty ollut helppo järkätä kaikenlaista.

Sen lisäksi, että on ollut ilo tarjota maksutonta pelitilaa asiakaspalvelu- ja ihan paikallisen skenen tukemismielessä, on oma bunkkeri ollut tärkeä kulmakivi myös meidän omalle harrastustoiminnalle. Fight Clubin taistelukentät ovat muuttuneet maalauspöydiksi lukuisia kertoja ex tempore -maalaussessioita ja meidän kootumpia harrastemiittejä (tai Mariinisisältönsä vuoksi Astartes-miiteiksi lempinimettyjä tapaamisia) varten. On hurjan arvokas mahdollisuus kyetä säilömään projektit ja materiaalit ja palata figujen pariin frendien kanssa kun se itselle sopii. Iso kiitos siis Poromagialle mahdollisuudesta sekä yhteistyöstä!

Muutoksia kuitenkin tapahtuu ja jonkin aikaa sitten saimme kuulla, että Poromagia vaihtaa sijaintiaan kotoisaksi muodostuneessa Pasilassa. Uusi liiketila Opastinsilta 7B:ssä tulee yhdistämään yrityksen toimisto-osaston sekä myymälän ja sikäli tehostamaan reippaasti Poromagian sisäisiä prosesseja. Tilavammassa myymälässä on myös mahdollista skaalata tapahtumien pelaajamääriä ylöspäin. Kesäkuun aikana pitääkin laittaa kimpsut kasaan ja alkaa pystyttää uutta myymälää.

Tämä tarkoittaa muuttoa myös meidän kohdalla ja War Head siirtää figusirkuksensa muun myymälän mukana uuteen sijaintiin. Vaikka on yllättävänkin haikeaa lähteä kodikkaaksi muodostuneesta Kellosillan tukikohdasta, on uuteen liiketilaan muutossa upeita mahdollisuuksia oppia aiemmasta sekä kehittää pelitiloja aiempaa viihtyisämmiksi. Fresh take siihen, kuinka järjestää tilat sekä pelitoiminnan että sisustuksen kannalta on aina hyvä ja nyt jos koskaan olisi kävijöiden hyvä esittää toiveita ja palautetta siitä, minkälaiset olisivat kaupungin parhaat figupelitilat. Isompi myymälä tarkoittaa myös isompia pelitapahtumia ja turnauspelaajat voivatkin asettaa figukiikarinsa heinäkuun suuntaan seuraavan Hammerheadin varalta!

War Headin operaattorit ja Poromagian Porot kiittävätkin lämpimästi figupelejä tähän mennessä kanssamme harrastaneita ja toivottavat kaikki uudet ja vanhat tuttavuudet tervetulleiksi tutustumaan uuteen myymälään avajaisviikonloppuna 29.-30.6 Helsingin Pasilassa osoitteessa Opastinsilta 7B!


Uudet tuulet, uudet uniformut. Kosminen projektikesä jatkuu, tervetuloa War Head Fight Clubiin taas heinäkuussa!No comments:

Post a Comment