March 24, 2013

Primal Wrath

Wiry, copper-red hair curled away from a high brow, pale eyes sat deep behind cheekbones that angled down like axe-strokes to an aquiline nose and a broad, thin-lipped mouth.
 
It was the face of a general to follow unto death, the face of a teacher at whose feet the wise would fight to sit, the face of a king made for the adoration of worlds: the face of a primarch.

  
Ollin World Eater Cataphract Terminatorit laskeutuivat hiljattain operaatioalueelle puolustamaan primarkkinsa henkeä ja kunniaa. Tyly ryhmänjohtaja varustautui kahdella sahakirveellä ja kantoi taisteluun mukaansa myös World Eater -ikonin. Olli teki bosspolen Ogre Kingdoms- figun vatsapanssarilevystä.
Ryhmän erikoisaseita - Autocannon ja Combi-Plasma gun. Armeijansa plasmakennojen väriksi Olli valitsi kirkkaan ja kuuman keltaisen.


Mutantit jäävät Mariinieliitin jalkoihin, mutta pahin on vielä epäsikiöiden edessä...

Forge Worldin Angron oli tietysti paras tapa saattaa projektin ensimmäinen osa päätökseen. Superdynaaminen figu on kyllä hieno taidonnäyte Forgelta ja on jättänyt ihan odottelemaan minkälaiset versiot omista suosikkiprimarkeista tehdään osaksi Horus Heresy -sarjaa.

Alaisistaan poiketen Angron on panssaroitu kuparinvärisin haarniskalevyin. Primarkin ympärillä Imperial Fistien taktiset joukot ottavat vähän kipeää.

Makea turkis- ja kalloviitta.

Olli teki display-alustan kuolonuhreihin vähän ylimääräistä splatter- ja gore-efektiä rautalangasta ja green stuffista. Veriroiskeisiin lisättiin kuvan ottamisen jälkeen vielä kiiltävä lakka niljaisen ja märän lookin saavuttamiseksi. Musta oli hyvä veto maalata uhrit jonkin vihollischapterin väreillä, sillä itse en oikein koskaan hiffannut Forgen näkemystä siitä, että Angron painelee omiensa läpi leikaten taisteluveljet osiin. Ehkä se on sit jokin fluffijuttu...

Renegade Trench Assault!

Redsplatter Touchdown.

Fire Support Crew.

Primarch-Progenitor.

Ollin World Eaterit tämänhetkisessä kokoonpanossaan. Rakentelulistalla on vielä Rhinoja ja ja pari Predatoria, mutta jalkaväki ja armeijalistan selkäranka alkaa olla pelikunnossa!

I have you now!

No comments:

Post a Comment