March 18, 2013

Brothers Quintus

Sunnuntain myöhäisillan kunniaksi lisää Frontside-Ollien pölyisiä ja verisiä gladiaattorimariineita! Angronin valitut ovat täydentyneet Pre-Heresy Assault Squadilla, Devastatoreilla sekä parilla isommalla pojalla, joista voisi olla painikaveriksi itsellensä primarkillekin...

MKIV-haarniskoituja rynnäkköjoukkoja sahakirveineen. Forgen aseissa on sellaista asennetta, mikä kelpaisi Space Sharkeillekin. Kelasin kuitenkin tilata ensiksi pari Dreadnoughtia sekä Space Marine Support-osiosta ohjuspattereita kuvaamaan haipuolustuslinjan Thunderfire Cannoneita. Haluaisin myös sijoittaa Dreadnought Drop Podeihin, mutta ne taitaa olla niin paljon isommat GW:n versioihin verrattuna, että jättiläispodeista voisi tulla turnauksissa mankumista.

Backhand-sivaltaja on saanut silmilleen veripesun. Ollin maalausresepti valkohaarniskaisten Marineiden maalaukseen löytyy aiemmasta World Eater -artikkelista täältä. Ollin jump packit on muuten konvertoitu Heresymaiseen teemaan käyttämällä normireppuja, mutta lisäämällä niiden päälle Drop podin moottorien propellit. Tehokas konffi, figuista välittyy heti "vanhanaikainen" lookki.

Ryhmä sisältää monta yksilöllisesti posetettua soturia. Vähän poikkeavilla asevalinnoilla tai kombottamalla jollekulle esimerkiksi kaksi miekkaa on helppo tehdä särmää yksikköön.

Raskasta tulivoimaa! Heavy bolter nyt vaan on munakkain Devastator-tykki ja Olli iski niitä Mariineille kantoon nelin kappalein. Kersantti radiorepulla ja rannetietokoneella johtaa tappavan tarkkaa tulitoimintaa juoksuhaudoista. Konversio on tehty Marineiden Auspexista.

Back to back! Never yield! Freehandit ja weathering on figuissa allekirjoittaneen mielestä etenkin pelinappien yksityiskohdiksi aika nautinnolliset.

Sotapurkkeja! Pre-heresy -armeija ei tietenkään olisi mitään ilman massiivisia Contemptor Dreadnoughteja. Ollin figut on aseistettu lähitaistelukourin sekä kaksipiippuisin autocannon-ilmatorjuntakonekiväärein.

World Eater -heraldiikka on näyttävästi esillä. Rinnassa oleviin scrolleihin on kuulemma tarkoitus vetää teemanmukaisesti gladiaattorinimet kun sopivat tittelit löytyy.

Rapaa ja freehand-kuvioita. Mmm...

Aseet on tietysti magnetisoitu, joten joissain peleissä Dredit voi varustaa "Furioso" tai "Rifleman" asekonfiguraatioin. Remember Bodt, remember Skalathrax!

3 comments:

 1. Propsit ollille mageist figuist. Mitä haiden podeihin tulee, en usko et forgen dread podit olis ongelma. onhan niil truescale marineillakin liian isot baset.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Totta Aleksi! Marinet on tosin helppo korvata oikeankokoisilla pelitilanteessa eikä parinkymmenen lisämarinen kantaminen turnauksiinkaan ole iso juttu. Ylmääräisten normaalikokoisten Podien ostaminen ja kantaminen ympäriinsä "varalta" ei ainakaan vielä hotsita. :)

   -T

   Delete
 2. Hienoja ja mainiosti säistettyjä. Veriefekti on tehokas tuon valkoisen päällä, upeeta Olli!

  ReplyDelete