November 22, 2011

The Condor

Sain viimein FB-heatin päälle! Maalasin tänään itse asiassa kaksi rykmenttiä uudempia Skink Skirmishereitä ja aloitin parikymmentä vanhemman mallista. Yksiköissä on vähän muusta armeijasta eriävä teema, normiskinkit on tehty rantahiekka-alustoille, mikä kuvastaa tiedusteluretkiä Lustrian Vampire Coastille. Liskojen jaloissa biitsin kellertävässä hiekassa törröttää myös luurankojen palasia ja irvokkaita kalloja. Vanhemman edikan Skinkit käyttää mun armeijassa Chameleon skinkien sääntöjä (ovathan ne ikänsä puolesta melkoisia veteraaneja) ja useat niistä ovat osittain veden alla.

Mulla ei tänään ollut kameraa hollilla, mutta pitää laittaa kuvia jälkikäteen tarkempien sepostuksien kanssa. Nyt 2400 pisteen liskoarmeijasuunnitelmasta puuttuu enää toinen Stegadon. Oon kyllä tehnyt ylimääräisiä yksiköitä, kuten Salamandereita, sankareita ja Saurus Cavalrya, mutta mielenrauhan saan vasta kun toinen Stega on pelivalmiina. Sitten kun listarunko on valmis, voi keskittyä kaikkiin pieniin fiilistely-yksiköihin ja maalata vaikka figun kerrallaan.

Asiasta toiseen, Chilen frendini Santiagosta lähestyivät mua ja Ericiä pienellä toiveella aloittelevaa clubiaan koskien. Guild Workshop järjestää joulukuun alussa ensimmäisen oman turnauksensa ja porukka organisoi tohinalla toimintaansa Etelä-Amerikassa. Hyvä kaverini Fu pyysi meitä tekemään kerholle jonkinlaisen logon, jota voitaisiin käyttää tiimipaidoissa, mainosbannereissa ja kotisivujen headerissa. Saimme jonkinlaista ennakkomatskua Chileläisistä perinteistä, joita voisi hyödyntää suunnitteluprosessissa. Halusimme totta kai auttaa.

Eric on ollut lähiviikot superkiireinen leffa-aiheisten freelance-duunien kanssa, mutta saimme kuitenkin järjestettyä pari kiireetöntä iltaa ja istuimme photarin eteen ideoidemme kanssa. Valitsimme aiheeksi kondorin, joka on Chilessä jonkinlainen kansallislintu ja esiintyy esimerkiksi Fun meille lähettämässä vaakunassa. Heitimme siihen 40k:n synkkää grim & dark-fiilistä ja hiukan SOTAA jotta logo sopisi figupelikerhon tunnelmaan. Toiseen versioon lisättiin vähän blingiä, jotta eläin ei näyttäisi liian ilkeältä ja pahansuovalta. Rosarius, purity seal, laakerinlehteä ja sen sellaista. On se edelleen uhkaava, mutta scifi-sotapelille ominaiseen tyyliin. Idea oli, että "ylpeä Chilen kondori laskeutuu lohduttomalle taistelukentälle ja ottaa Guild Workshopin voimakkaiden siipiensä suojiin." Tai jotain... Porukka oli tosi tyytyväinen kuvaan ja oli mukava kuulla positiivista palautetta.
Seuraavaksi Herttoniemen yössä vuorossa hiukan Rome: Total Waria, COD MW3:sta ja ehkä hiukan GW:n erikoisempaa lautakorttipeliä, Chaos Maraudersia. It's all oorah...

No comments:

Post a Comment