November 8, 2011

Battlemodern Warfarefield

Pyörähdimme Edun kanssa viime yönä Porvoossa promoamassa uutta Call of Dutya sen tullessa keskiyöllä myyntiin tosifaneja ja yökukkujia varten. Oltiin suunniteltu jo pitkään, että laitettaisiin Porvoon Pelikauppaan pieni photostand jossa onnelliset, uuden pelin omistajat saisivat kuvauttaa itsensä asiaankuuluvassa miljöössä erikoisjoukkojen kanssa. Boustailtiin myös liikkeen edustalla ACU-kamat päällä Ericin ja Kallen kanssa ja oltiin tekevinämme ruumiintarkastuksia jonottaville asiakkaille. Vähän jotain ylimääräistä mikä jää ehkä COD-fanille mieleen...

Porvoon liike järjesti Modern Warfare 3-yömyynnin, jota mentiin sovitusti promoamaan. Peli tuli myyntiin keskiyöllä innokkaiden jonottajien iloksi.

Raidailimme mun kaapeista kaikennäköistä rompetta koristamaan liikettä julkkaripäivänä.

Pelejä ja Hardened Edition-spesiaalipainoksia oli pilvin pimein eri alustoille ja nopeimmat saivat huippupelin kylkiäisinä myös t-paidan ja julisteen pelin kansikuva-artilla.

Laitoimme kasaan naamioverkosta ja kankaista taustan, jota vasten saattoi ottaa parit makeat facebook-kuvat niin liikkeen kuin asiakkaidenkin gallerioihin. Porvoon Snake piti vahtia terroristien varalta.
Kasasin mun kaapista pari MW-henkistä settiä, joilla käännettiin katseita Pelikaupan edustalla. Kaikki ohikulkijat eivät välttämättä tiedä, että yöllä tuli myyntiin uusi videopeli, mut moni tietää nyt ainakin et ne Pelikaupan tyypit on ihan kaheleita...
HC-pelaajat ja sarjan fanit nappasivat tietty itselleen limited edition-versiot.

Myös myymäläpäällikkö Kari sai osansa iskuryhmän kohtelusta.

Erikoisjoukot ehtivät myös koeajaa pelialan jättijulkaisun...

...yhteistyö oli tiivistä, joskin Predator-ohjuksista tuli pientä kinaa.

Itse fiilistelen lähinnä single player campaignia, enkä ole lähtenyt moninpelikuvioihin mukaan. Realistisena pidetty Battlefield on vielä testaamatta, mutta Modern Warfareissa on toden teolla viehättänyt niille ominainen hollywood-tyylinen sankariaction. Oon vähän huvittuneena ja ajottain päätä pyöritellen seurannut keskustelua verkossa ja on älytöntä, että kun joku mainitsee missä tahansa yhteydessä joko Modern Warfaren tai Battlefieldin, tulee joku aina parjaamaan ja mainostamaan sitä toista... Kaikilla tuntuu olevan jokin todella jyrkkä kanta, ihan kuin pitäisi valita peleistä vain toinen.

Edu taas on moninpelimiehiä ja on kahlannut läpi Call of Dutyn toisensa jälkeen. Modern Warfare 2:en ollessa uusi juttu pelasimme usein yötä myöten Special Ops-tehtäviä makeita mappeja ja hyvin tehtyä meininkiä fiilistellen.

Porvoossa oli taas siisti vierailla... Makee kauppa ja hyvää jengiä.
Tilaisuuden jälkeen pakattuamme kamat ja aloitettuamme aamuyöllä kotimatkan, päätettiin vielä jatkaa Hertsikan tukikohtaan testaamaan liksana saatuja MW3:sia ja etenkin uudistettuja SpecOps-moninpelitehtäviä... Kun aamulla ohjaimen laski silmät ristissä kädestä, lähti taju samalla sekunnilla kun pää osui tyynyyn. Good times.

Koko viikonloppu oli muutenkin melkoista pyöritystä niin tunteiden, aktiviteettien kuin reissauksenkin osalta. Sunnuntain Necron-julkkarikin meni ETC-iltoineen tosi putkeen, ehkä tarinoin siitä tarkemmin myöhemmin. Nyt pitäs meiningin viimein vähän rauhoittua ja olla hiukan omaa aikaa kelailla syksyä ja kuluneita päiviä. Missähän lumet muuten viipyy..?

1 comment: