November 20, 2011

Sovereign Protectorate

Armeijaesittelyt jatkuvat. Liskomiehet ovat kasaantuneet riittävän vahvaksi osastoksi pienempiin peleihin, mutta vielä saa hetken maalailla jotta täysikokoinen armeija on kasassa. Figut on kyllä hankittuna ja kyse onkin enimmäkseen ajanpuutteesta. Viidakkokuume oli kova kesällä, mutta sen jälkeen palattuani 40k:n pariin ei ole hetkeen tullut katseltua Fantasy battle-projekteja. Paljon ei puutu ja ehkäpä joululomalla voisin ottaa projektiksi viimeistellä pari keskeneräistä tai uupuvaa rykmenttiä.

Tarkoitus olisi pelata paatuneena örkkikenraalina tunnetun Mega-Hesen kanssa viidakkoskirmish, jossa käytettäisiin ainoastaan vanhempien editionien ukkoja (ensimmäisiä muoviliskoja ja enimmäkseen metallisia pallinaamaörkkejä) jossain tosi eeppisessä maastokattauksessa. Tällaiset haaveet pitävät motivaation koossa ja projektin työstämistä on helppo jatkaa. Mikäli mun ei pitäis olla huomenaamuna luennolla, lähtisin vaikka heti duunaamaan figuprojekteja!

Kirjoittelin puhtaaksi vähän pääkopassa muodostunutta taustatarinaa ja lisäsin projektiosioon lisää liskoaiheisia valokuvia. Klikkaa ja tsekkaa!

Treasurers of the Old Ones

No comments:

Post a Comment