January 19, 2024

Show of Force: Ropecon 2024 Army Gallery


+ In English Here +

War Head kutsuu Suomen figupelaajat ja -maalaajat mukaan Show of Force -armeijagalleriaan! Ropeconissa 2024 järjestetään avoin armeijamaalauskilpailu, jossa yksityiskokoelmien makeimmat miniatyyrit kootaan näyttäville esittelyalustoille coniyleisön ihasteltaviksi. Show of Forcen henkinen esikuva on Games Workshopin Armies on Parade -kilpailu, mutta osallistuvien figujen ja teemojen ei tässä tapauksessa tarvitse olla GW-tuotantoa. Kaikki figut ja pelijärjestelmät ovat tervetulleita!

Show of Force 2023 -kuvagalleria Facebookissa +

Show of Force 2023 -tulospalvelu War Head -sivustolla +

Show of Force -armeijagalleria ja maalauskilpailu järjestetään Ropecon 2024 -tapahtumassa Helsingin Messukeskuksessa lauantaina 20. heinäkuuta. Ohjelmanumeron tarkempi sijainti tapahtuma-alueella on Halli 5B Näyttelyalue. Mahdolliset muutokset kannattaa tarkistaa virallisesta Ropecon-ohjelmaoppaasta.

Kilpailutöitä otetaan vastaan lauantaina 10-13:00 välisenä aikana. Teokset jätetään näytille erilliselle galleria-alueelle conivieraiden ja tuomariston ihasteltavaksi. Osallistuminen ja töiden jättäminen kilpailulle rajatulle alueelle tapahtuu osallistujien omalla vastuulla. Yleisöäänestys järjestetään lauantaina 13-18:00 ja skaban tulokset julkistetaan kilpailupaikalla lauantaina 18:30. Omat teokset kerätään tämän jälkeen talteen ja näyttelyalueen halli sulkeutuu 19:00.

Show of Force -armeijagallerian säännöt

- Ennakkoilmoittautumista ei tarvita, paikalle voi vain saapua oman kisatyön kanssa.

- Kaikkien esiteltävien miniatyyrien tulee olla valmiiksi koottuja, beissattuja ja maalattuja.

- Display Board saa olla enintään 24"x24" (61x61cm) -kokoinen, korkeutta ei ole rajattu. Tämä on myös järjestäjän virallinen suosituskoko, jota toivotaan käytettäväksi.

- Esiteltävän armeijan olisi hyvä koostua useammasta yksiköstä, mutta sen ei tarvitse olla sääntöjen mukaan pelikelpoinen kokonaisuus. 

- Figujen mittakaavaa ei ole rajattu, mutta kaikki kisatyöt arvostellaan samassa teemakategoriassa skaalasta riippumatta.

- Töiden arvostelussa kiinnitetään huomiota paitsi miniatyyrien tekniseen toteutukseen, myös erityisesti teoksen teemaan, tunnelmaan ja omaperäisyyteen - millaisen tarinan armeijakokonaisuus kertoo ja kuinka ympäröivä maisema tai miljöö tukee armeijan narratiivia.

- Kilpailun kuvagalleria julkaistaan viimeistään Ropeconin jälkeisellä viikolla War Headin somekanavissa Facebookissa ja Instagramissa.

- Kysyttävää? Viestitä tiedustelut järkkäritiimille sähköpostitse contact@gowarhead.com ja palaamme asiaan!

Kategoriat ja palkinnot

War Headin raati palkitsee Show of Force -osallistujien joukosta seuraavat teokset:

  • Paras Scifi-kokonaisuus (esimerkiksi Warhammer 40,000 tai Star Wars Legions)
  • Paras Fantasiakokonaisuus (esimerkiksi Age of Sigmar tai Lord of the Rings)
  • Paras Historiallinen kokonaisuus (esimerkiksi Bolt Action tai Hail Caesar).
  • Yleisön suosikki (eniten Ropecon-viikonlopun aikana yleisöääniä saanut teos)

Organisaatio

War Head on suomalainen miniatyyripelikollektiivi, joka on elänyt ja hengittänyt figuharrastusta tiiviinä ryhmänä jo yli vuosikymmenen. Tiimi on järjestänyt tai ollut mukana tukemassa toistasataa kansallista turnaustapahtumaa, miniatyyrimaalauskilpailua ja harrastuksen esittelytilaisuutta. Inspiraatiota, meriittejä ja maalauskilpailumenestystä on haettu myös kansainvälisistä tapahtumista niin pelien kuin maalauksenkin saralla ja filosofia on selvä - jokainen maalattu figu tekee maailmasta paremman paikan.

Nyt on aika laittaa valmistelut vireille, maalailemisiin!

No comments:

Post a Comment