September 2, 2018

Queen of the Sylvaneth

The past year has been amazing for us when it comes to commissions - there hasn't been a moment without an ongoing project for awaiting customers. We've done complete armies as well as single figures, of which Alarielle the Everqueen on top of her giant beetle was the most recent subject. Producing individual models is always a bit different from army painting and we really enjoy interpreting customer's wishes on their miniatures.

Pari viikkoa sitten saimme projektiksi uuden Sylvaneth Alarielle the Everqueenin asiakkaan kasvavaan Age of Sigmar -armeijaan. Metsän kuningatar on käynyt edikoidenvaihdoksissa läpi aikamoisen evoluution vähäeleisestä haltianeidosta mytologiset mittasuhteet täyttäväksi jättiläisolennoksi koppakuoriaisratsuineen. Asiakkaan toiveesta kuningatar itse tehtiin vihreällä teemalla, kun taas eläimeen haettiin kontrastiksi tummanpuhuvaa "kuparikuoriaislookkia". Värikäs beissaus taas sopii hyvin sekä yksityiskohtaiseen figuun, että elämää sykkivään Sylvaneth-teemaan. Yksittäisten figujen tuottaminen on aina kivaa vaihtelua armeijamaalaukseen - kiitokset hauskasta "välipalasta" ja tervetuloa Age of Sigmar -tapahtumiin Fight Clubille!

Kuningattaren vihreää vaate- ja siipiväritystä on täydennetty ylhäisen kultaisilla yksityiskohtilla kruunussa ja panssaripaloissa.

Myös kuoriaisessa on paljon pieniä yksityiskohtia ja väripilkahduksia. Beississä on monenlaisia sirotteita kuvaamassa eläväistä aluskasvillisuutta.

Panssarikuoressa on kiiltävän mustan lisäksi myös vihertäviä ja kellertäviä värisävyjä.

Aluskasvillisuuden sammal jatkuu myös eläimen kitiinikuoressa.

Alariellen "siivet" kellastuvat hiukan lehden huippuja kohden.
Maalasimme hiljattain myös maasto- ja tokenkokonaisuuden Lord of the Rings -lautapeliin. 3D-printatut vuoret elävöittävät muuten kaksiulotteista pelilautaa kivasti ja linnotteilla on helppo merkata kartalle tärkeät tapahtumapaikat.
Vapaiden kansojen vuoristot ovat vaaleasävyisiä, Mordoria reunustavat taas astetta tuhkaisempia. Niihin teimme myös pieniä tulivuorenpurkauksia kontrastiksi. Ja lautapelifigujakin saa siis lähettää maalattavaksi; tarjouspyynnöt voi osoittaa mailitse contact@gowarhead.com!

No comments:

Post a Comment