September 24, 2018

Battlefield CliffsDuring the last couple of weeks we've been updating Fight Club's terrain selection specifically with the current vibe of 40K in mind - bigger chunks of line of sight blocking terrain are required for the competitive gaming experience. These new additions to our scenery shelves are actually conversions, put together from some of our outdated terrain pieces, originally created for editions long past. Now they're back to serve for a few more years!

Parina viime viikonloppuna olemme hyödyntäneet peruutusten johdosta tyhjäksi jääneet turnauspöydät ja rakennelleet uutta maastoa Fight Club -sessioiden ja viikonlopputapahtumien käyttöön. Erityisesti 40K:n kahdeksannen laitoksen taistelut ovat mielekkäimmillään isompien ja ampumalinjoja blokkaavien maastonkappaleiden keskellä ja halusimme päivittää turnauskenttiämme nykyaikaisin elementein.

"Uudet" maastonkappaleet ovat itseasiassa yhdistelmiä ylijäämämaastoistamme, joista aika on ajanut ohi kuluneiden sääntölaitosten mittaan - esimerkiksi kukkulat tai pienet impassable-pilarit eivät ole hetkeen tuottaneet kovin efektiivistä maisemaa. Nyt maastovanhukset saivat vähän päivitettyinä uuden elämän ja palvelevat toivon mukaan taas parin edikan ajan! Piristävää saada uusia, temaattisia kokonaisuuksia turnaus- ja fluffipelejä varten.

Aavikko ja War Head kuuluvat tunnetusti erottamattomasti yhteen.

Kalliolohkareiden suojissa piilee mausoleumi. Kryptat ja portin voi tarvittaessa irrottaa.

Isot kallionlohkareet ja korotettu laskeutumisalusta siiloineen tarjoavat näkösuojaa kaikille deployment zoneille.

Toinen kalliomaastosetti on tavallisemman värinen ja sopii meininkinsä puolesta hyvin Fantasy Battleen ja esimerkiksi Lord of the Rings -taisteluihin.


Yhteen kivimuodostelmaan on integroitu area-maastoksi myös kraateri.

Maastosetit ovat huomenna kenttätestattavissa tiistain Fight Club peli-illassa. Tervetuloa messiin!

No comments:

Post a Comment