November 11, 2017

Straight Outta Macragge

Kuluva syksy on ollut kunnon palkkamaalausseason, sillä loppukesästä War Headin mailiboksiin kolahteli Ropeconin jälkimainingeissa jos jonkinlaista keikkatiedustelua. Oli oikeastaan tosi hauskaa muodostaa selkeät viikoittaiset maalausrutiinit projektien työstämiseen - aikaisemmin komissioita kun ei ole tarvinnut tuottaa ihan samanlaisella intensiteetillä. Ihan ensimmäiseksi työn alle tuli Ultramarine-armeija, jonka valmistuttua paneudutaan Red Scorpions -henkiseen jalkaväkijengiin, Warhound Titaaniin ja Eldarien Aspect Warrior -kokonaisuuteen. Palkkamaalauspalvelu onkin kiireinen aika pitkälle alkuvuoteen, mutta ideoita voi silti briiffata ja tiedusteluja esittää osoitteeseen contact@gowarhead.com. Kiitos kaikille asiakkaille mielenkiinnosta!

Ohessa muutamia kännykkäotoksia pelipöytätasoon valmistuneista yksiköistä - samat kuvat lähtivät asiakkaalle aina maalaussession päätteeksi jonkin uuden ryhmän tai ajoneuvon valmistuttua.

Figujen beissailun ja sovittujen magnetisointien jälkeen koko armeijaan tuli ensin pohjaväri Army Painterin Ultramarine bluella, jota seurasi kaikkien alustojen hiekkainen perusväri kynäruiskulla toteutettuna. Näin kellertävä sävy hiipii tietysti vähän figujen jalkoihin, mutta tässä tapauksessa se toimii hyvin pölyisen weatheringin pohjana soturien säärisuojissa. Ihan ekana maalasin Predatorin ja Stormtalonit, jotka olikin hauskoja projekteja; figuissa on War Head -tyyliin monenlaista weatheringia ja battle damagea sekä myös heraldisia tunnuksia, joista osa on toteutettu freehandina.
Figuissa on valkoista väriä veteraanikomppanian tunnuksena, samoin kultaa on käytetty säästelemättä läpi armeijan. Asiakas oli käyttänyt figuissa myös aika paljon Horus Heresy-, Space Wolf- ja Blood Angels -osia, joista tulee persoonallista meininkiä jalkaväkiryhmiin.

Boltgun Scoutit olivat yksiä mun suosikkityöstettäviä Ultramarine-projektissa. Valkoiset armeijatunnukset olkapanssareissa on helppo toteuttaa ja ne tuovat selvästi lisää meininkiä ja yksityiskohtaisuutta muuten simppeleihin nappeihin.

Imperial Knight vara-aseineen oli tietysti kokonaisuuden työläin yksikkö. Ritarit eivät toki kuulu virallisesti Space Marine Chaptereihin, mutta armeijakokonaisuus on aina vaikuttavampi, jos miniatyyreissä on yhtenäinen väriteema - ehkä Freeblade-ritarille on kunnianosoituksena myönnetty Ultramarin tunnukset tämän liityttyä keisarillisen koalition joukkoihin yhteisen kampanjan ajaksi.

Raitatunnukset ja taisteluvauriot jatkuvat teemoina myös jättimäisessä talsijassa.

Ihan viimeisinä valmistuivat armeijan komentajat, joille tehtiin myös magnetisoidut bike-alustat, jotta samoja sankarihahmoja voi pelata joko prätkillä tai ilman. Chaplain oli erityisen hauska maalattava mustassa haarniskassaan ja on inspiroivaa päästä jatkamaan samoilla tekniikoilla seuraavan Marineprojektin parissa.
Koko Ultramarin sotajoukko paraatimuodostelmassa valmiina tehtävälle. Kiitos hauskasta keikasta!

No comments:

Post a Comment