September 5, 2016

War Head 30K: The Vile Hour Tournament"We are mighty because we are right, Garviel. We are not right because we are mighty. Vile the hour when that reversal becomes our credo."

War Head järjestää sunnuntaina 6. marraskuuta kolmen kierroksen Horus Heresy -turnauksen! Turnaus on debyyttimme 30K-ympyröissä ja se sopii fluffihenkisyydessään ja keveydessään myös Horus Heresyyn ensi kertaa tutustuville. Tapahtuma on noviisiystävällinen ja sopii kaikenikäisille harrastajille, joilla on jo jonkinlainen ymmärrys pelin ja oman armeijansa säännöistä. Tähtäämme viihdyttävään pelitapahtumaan kevyemmin armeijalistoin ja pyydämme pelaajia varustautumaan makeilla figuilla ja rennolla asenteella; kyseessä ei ole kompetitiivinen yksilöturnaus vaan fluffihenkinen fiilistelytapahtuma Suomen aiempien 30K-turnausten viitoittamalla tiellä.

Lisäinfoa turnauspaketista skenaarioineen ja armeijanrakennusohjeineen löydät alla olevan linkin takaa Sotavasara.netin turnausketjustamme. Ilmoittautuminen onnistuu joko foorumin kautta tai sähköpostitse osoitteeseen contact@gowarhead.com. Tervetuloa mukaan!


  

No comments:

Post a Comment