September 16, 2016

Flashback Friday

(Random kuvituskuva, eikä liity juttuun, vaikka tältä meidän iltaohjelma aika usein näyttää...)


Pikku kuvapostaus kaiken turnaustiedottelun ja -suunnittelun lomaan! Kuten blogia ja Facebook-kanavaa seuraavat ovat huomanneet, olemme laittaneet ihan uuden vaihteen silmään tapahtumajärkkäilyn kanssa syksyä silmällä pitäen ja ottaneet repertuaariin myös ihan uutta väriä Horus Heresyn muodossa. Loppuvuoden aikana olisi myös tarkoitus kokeilla siipiä meille oudompienkin pelien, kuten The 9th Agen ja Warmachinen kanssa; kun maastot ja tilat kerta löytyvät, miksi ei tarjottaisi pelimahdollisuuksia ja saataisi samalla mahdollisuus tutustua muihin harrastajiin! War Headin näkökulmasta eksoottisempien pelijärjestelmien järkkäilyihin tarvitaan kuitenkin vähän konsultteja nimenomaisten pelien ympyröistä, jotta saadaan laadukkaat setit aikaiseksi. Hyviä vinkkejä onkin jo saatu!

Uusia turnauksia kaavailtaessa ja järkkäilytahtia kiihdyttäessä on tullut kelailtua sitä, miten turnauksien tason ja eräänlaisen temaattisen erottuvuuden saisi pidettyä mukana vauhdissa. Oon halunnut ajatella, että meidän turnaukset on aika ahkerasti järkättyjä, mutta myös meiningiltään persoonallisia, mitkä molemmat on varmasti vaikuttaneet tapahtumien suosioon. Voi kuitenkin olla, että järkkäämme lähiaikoina eritoten 40K-turnauksia jonkinlaisella "peruspaletilla" ja ehkä liigamuotoisesti; kuitenkin siten, että tapahtumat ovat toisistaan erillisiä eventejä. Syyskauden turnaussuman aloittava 40K-kampanja antaa varmaankin osviittaa tästä. Näin jää aikaa suunnitella erikoisempia ja temaattisia fluffitapahtumia, tietenkään perinteitä (kuten Alliances-tiimiturnausta ja Triad-invitationaleita) unohtamatta!

Kuvakansioita järjestellessä löysin jokin aika sitten tallentamani otokset War Head Crew'n Ropecon-kilpailutöistä, jotka conin organisaatio otti maalausarvostelun yhteydessä. Tällä kertaa menestys jäi yhteen kunniamainintaan, mutta oli silti hauska täyttää vitriineitä ja elävöittää osaltamme perinteikästä maalauskilpailua. Mun omat entryt myöhästyivät kymmenellä minuutilla ilmoittautumisesta, joten henkilökohtainen edustus jäi 40K-turnausarmeijan harteille.

Ollin Linnunradan Käsikirja Liftareille -teemainen Bad Moon Big Mek oli kunniamaininnan arvoinen kilpailutyö Yksittäinen Showcase -kategoriassa. Hauska sankarifigu kantaa rujoa tablettitietokonetta ja sen selässä on magneetti Kustom Force Field -osan kiinnittämistä varten, figu kun on myös pelikäyttöön tehty.

Ollin diorama taas kertoo keisarillisesta poliisiväkivallasta anarkistikultisteja vastaan. Beississä haettiin klassista idyllisen jenkkilähiön henkeä kivetyksineen ja hoidettuine nurmikoineen.

Power klawilla varustautunut mutantti oli aika eksoottinen ja ei ainakaan toistaiseksi kuulu mihinkään Ollin tämänhetkiseen armeijaan... Ehkä vihiä tulevasta?

Eric ilmoitti kilpailun ryhmäkategoriaan Survivor Series -hobbyhaasteeseeme valmistuneet Praetorianit örkkiliittolaisineen.

Ollin panostus ryhmäkategoriaan oli tyylikäs 30K Alpha Legion -iskuryhmä. Näiden kanssa on testattu öljyväriweatheringia ja panssarin värisävyt on musta onnistuneet tosi hyvin.

Juha toi kilpailuun tapansa mukaan realistista ja historiallista särmää moderneilla operaattoreilla. Display nosti ryhmän hienosti esille muiden osallistujien joukosta.

Myös Ericin Galadriel valmistui Pelipöytä Single -kategoriaan uutena figuna ja oli yksi harvoista Lord of the Rings -napeista kilpailussa. Figu on beissattu matalalle 25-milliselle alustalle, mutta se on upotettu isomman display-kiekon sisään näyttävämmän yleisilmeen saavuttamiseksi. Näppärää!

Palataan pian maastojen merkeissä, huomenna viimeistelemme pari uutta pelipöytää tulevia Fantasy Battle -pelejämme varten!

No comments:

Post a Comment