March 23, 2016

War Head GT Painting CompetitionWar Head järjestää osana 40K Helsinki Grand Tournamentia ja PoroCon 2016 -pöytäpelitapahtumaa miniatyyrimaalauskilpailun! Kilpailuun osallistutaan etukäteen maalatuilla figuilla, joita on mahdollista ilmoittaa kahteen kategoriaan. Monenlaisesta peliohjelmasta koostuvaan tapahtumaan voi tutustua PoroConin nettisaitilla.

Ilmoittautumisaikaa on koko lauantain 14.5. ajan ja se tapahtuu toimittamalla miniatyyrit War Head -toimitsijapisteelle PoroCon-tapahtumassa. Kilpailuun osallistuvat työt laitetaan näytille tapahtuman ajaksi (ne eivät siis voi olla osa esimerkiksi Warhammer 40,000 -turnauksen armeijalistaa) ja niistä valokuvataan galleria War Headin verkkosivustolle. Figut tulee noutaa paikan päältä viimeistään sunnuntaina kello 19:00, tämän jälkeen noutamattomat figut pakataan ja viedään Pasilaan, josta ne ovat haettavissa tapahtuman jälkeen Poromagiasta.

________________________________________________________________

+++ Yksittäinen miniatyyri +++

Yksi enintään 40mm alustalle tehty, maksimissaan 32mm-skaalan miniatyyri.
Figulla voi lisäksi olla display-jalusta.
Aihe ja valmistaja on vapaa, eli figu voi olla esimerkiksi historiallinen hahmo tai mielikuvituksen tuotos. 

+++ Ryhmä +++

Kolmesta kuuteen enintään 40mm alustalle tehtyä, maksimissaan 32mm-skaalan miniatyyriä.
Aihe ja valmistajat ovat vapaat, eikä ryhmän tarvitse olla peliteknisesti laillinen kokonaisuus.
Ryhmän kanssa saa toimittaa maisemoidun display-alustan.

40mm alustoiksi lasketaan vielä perinteiset cavalry baset ja niiden kaltaiset ovaalimalliset alustat.
Näin ollen esimerkiksi Fantasy Battle -ratsukko kelpaa kisatyöksi.

________________________________________________________________


Kunkin kategorian parhaaksi valittu työ palkitaan kunniakirjalla ja tuotepalkinnolla. Lisäksi osallistujien joukosta voidaan tuomarien harkinnan mukaan poimia kunniamaininnan ja yllätyspalkintojen saajia toistaiseksi huippusalaisin perustein. Kaikki työt tulevat myös osaksi War Head -sivustolle kuvattavaa GT-figugalleriaa.

Arvioinnin suorittaa War Headin operaattoreista ja mahdollisista kunniavieraista koostuva raati. Arvostelussa kiinnitetään huomiota esimerkiksi figun yleisilmeeseen, maalaustekniikkaan, konversioihin/mallaukseen, alustan maisemointiin ja hahmon tunnelman osuvuuteen omassa aihepiirissään. Kilpailun voittajat julkistetaan Grand Tournament -palkintoseremoniassa sunnuntaina 15.5. noin kello 18:30.

Miniatyyrejä säilytetään vitriineissä ja niihin pääsevät käsiksi vain järjestäjät. Vaikka pyrimme olemaan mahdollisimman huolellisia ja varovaisia figuja käsitellessämme, on osallistuminen lopulta maalaajien omalla vastuulla. War Head tai Poromagia Oy eivät vastaa figuille tapahtumapaikalla tapahtuneista vahingoista.

Kilpailutöitä voi toimittaa myös esimerkiksi etukäteen Fight Clubille, jos pääsy PoroConiin on epävarmaa. Tästä deadline Warlordin maalailulle tai Kill Teamin viimeistelyyn. Kaikki kannelle!

Necronien salamurhaajat kyllä löytävät ne vätykset, jotka yrittävät sluibailla maalausskabasta...
Älä ota riskiä, aloita entrysi jo tänään!


No comments:

Post a Comment