February 19, 2013

Right on the mark

Haifiilistelyt jatkuvat. Hehkutin viime postauksessa armeijalistaa, josta löytyi aika hauska suunta prokkiksen kasailulle. Lista perustuu aggressiiviseen drop pod -meininkiin ja rakentuu maastoutuvan scoring-osaston päälle. Nykymetassa deep strike -armeijan pelaaminen on kuitenkin turnauksissa liian uhkarohkeaa, että kokoonpanoa voisi pitää kovin kilpailuhenkisenä. Fluffielementit siinä on kuitenkin kunnossa, sillä kaikki Carcharodonien tunnuspiirteet, eli Scoutit, Drop Pod -rynnäköt sekä terminaattoripuvut löysivät tiensä listaan.


War Headin "kokoelmassa" ei ole vielä yhtään podaavaa armeijaa ja ajattelin, että suorastaan röyhkeästi päällekäyvän Mariiniarmeijan pelaaminen voisi olla hauskaa. Mukana on reippaasti aloitekykyä ja erilaisia yksiköitä, joiden ohjastaminen tarjonnee vaihtelua mun normaaleihin codex- ja listatottumuksiin nähden. Kehittelin tietenkin mageat nimet, tittelit ja taustat kaikille yksiköille, mutta läpinäkyvästi aukikirjoitettuna armeijasuunnitelma näyttää tältä.

SM Darnath Lysander, Warlord 200
BA Librarian, Terminator armor, Force Axe 125

SM 8 Sternguard, 2 Meltaguns, 6 Combi-Plasmas, Drop pod 275
BA 8 Death Company, power fist, Drop pod 220
BA Furioso Dreadnought, Heavy Flamer, Drop pod 170
BA Death Company Dreadnought, Blood talons, Heavy Flamer, Drop pod 170

SM 5 Scouts, Snipers, Missile, Telion 135
SM 5 Scouts, Snipers, Heavy bolter 85
SM 5 Scouts, Shotguns, Combi-Melta 85
SM 5 Scouts, Shotguns, Combi-Melta 85

SM Thunderfire Cannon 100
SM Thunderfire Cannon 100

Aegis Defence Line, Quad gun 100

1850

Podirynnäkkö käynnistyy jalkaväkiosastojen voimin ekalla vuorolla ja näiden paine ja tulitus ottaa toivon mukaan vihollisen kärkkäimmät lähipuolustuselementit, kuten combi-meltat pois pelistä ennen Dredien saapumista. Lysander hakee Personalista kuutosta ja liittyy Sternguardiin ohjaamaan boltgun-tulta, kun taas Librarian buffaa Death Companya loitsuillaan. Ylimääräinen mastery level tekisi poikaa, mutta aloitetaan tällä. Scoutit soluttautuvat asemiin ja Telion valmistautuu tarkka-ampumaan Quad gunilla. Kevyet haulikkoskoudet voivat ahdistella sivustoja ja hakea linebreakeria esimerkiksi outflankista. Haluan kyllä maalata myöhemmin myös lentsikoita Space Shark -teemaan, mutta Johannes sai myytyä mulle idean podilistasta. Onhan siinä meininkiä.

Nyt pitää etsiä jostain lähitaisteluasein ja haulikoin varustautuneita metalliscouteja. Keltä löytyy?

Tunnustelija tarkkailee polypilveä taivaanrannassa. Viherhankojen vauhtikultti on liikekannalla.

PST-taistelijapari maastoutuu valmistelemaan väijytyksen lähestyville panssarijoukoille.

Tiedustelijat järjestyvät muurin suojaan antamaan suojatulta etujoukkoina toimiville aseveljilleen.

Kersantti ohjastaa konekiväärimiestä tulialueesta.

Konvertoin aika kylmän kersantin toiseen ryhmään! Äijästä tuli niin pahan näköinen et hirvittää, tää kaveri pistää työkseen kultistipäälliköitä ja muita ryhmänjohtajia puukolla hengiltä. Tyhjä katse ja kalpeat kasvot herättävät kauhua vastustajassa... Pää yökiikareineen on uudesta Empiren Luminark of Hyshista.
Vaihdoin kundille bolter-käden ja lisäsin reppubitsin scoutin selkään. Alusta on vielä viimeistelemättä, sillä käyttämäni Army painterin ruohotupsut pääsivät loppumaan.

Kädessä on verenpunainen tribaalitatuointi.

Tän hain kanssa ei kannata lähteä puukkohippasille. Psykolla ei oo ihan kaikki inkkarit kanootissa!


3 comments:

 1. En ole ikinä ennen nähnyt noin hyytävän näköistä ukkoa tässä mittakaavassa. Lähikuvat suorastaan ahistaa. :D

  ReplyDelete
 2. Siistejä kuvia, millä kameralla ja linssillä mahdat kuvata näitä?

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kameramme on Canon 550D. Valtaosa figukuvistamme on otettu Canonin EF-S 18-55mm linssillä. Käytämme myös Sigman 30mm 1.4 linssiä, mutta lähinnä yleis/tilannekuvissa, miniatyyrilähikuviin kyseinen lasi ei oikein taivu.

   Delete