August 22, 2012

Headstrong


War Head järjestää loppuvuoden aikana fiilistelymielisen miniatyyrimaalauskilpailun! Kilpailu on maksuton ja osallistua voi lähettämällä vaaleaa taustaa vasten otetut, hyvälaatuiset kuvat kilpailutyöstä osoitteeseen contact@gowarhead.com.

Kilpailutyön tulee olla yksittäinen figuuri ja se voi olla joko jalkaväen sotilas, ratsukko, hirviö tai ajoneuvo. Figulle voi myös tehdä maisemoidun alustan. Hahmon mittakaavan tulee olla 'perinteinen', esimerkiksi 28- tai 54-millinen. Osallistujatyöt tulevat deadlinen jälkeen esille War Head-sivustolle.

Skaban teemana on 'Klassikko'. Kilpailutyö voi olla esimerkiksi jokin legendaarinen oldschool-figu, tai klassisella tavalla toteutettu uudempi miniatyyri. Klassinen teema voi heijastua myös miljööseen ja ympäristöön, esimerkiksi Warhammer-Kaaoskääpiölle tehtyyn laavabeissiin. Jos taas mielestäsi Rogue Trader-Marineita ei päihitä mikään, maalaa wanha nappi kisaa varten. Tärkeintä on figun fiilis ja omaperäinen toteutus. Valokuvien lisäksi haluaisimme myös kuulla figuurin tarinan, oli se sitten fluffia, jokin hahmolle ominainen fraasi tai värikäs kertomus figuurin synnystä! Pienen tekstikappaleen voi halutessaan toimittaa kuvien ohessa esimerkiksi sähköpostilla.

Kisan deadline ja kuvien toimittamisen takaraja on 12.12.2012 kello 23:59.
War Headin raati valitsee voittajafiguurin ennen joulupyhiä ja palkitsee osallistujan kunniakirjalla sekä klassisella kirjapaketilla, jonka muodostavat Warhammer 40,000 2nd Edition-sääntökirjaWargear-varustekirja sekä Codex Imperialis-fluffilisäosa.

Lisäksi kaikkien osallistujien kesken arvotaan pieni lahjakortti johonkin alan harrasteliikkeeseen!

Mikäli kilpailutyö on mahdollista tuoda pääkaupunkiseudulle, voimme tarvittaessa ottaa siitä kuvat. Myös War Head-tiimi maalaa kilpailun innoittamana muutaman klassikon, toivottavasti saadaan näyttävä oldschool-galleria pystyyn!

Ja sitten sivellin käteen!

12 comments:

 1. No mutta, mainio idea! Pitänee katsella mitä tuli maalattua joskus viime vuosituhannella, jos joku niistä vaikka osallistuis, tai sitten joku vuoden 1989 figu uudelleen :-)

  ReplyDelete
 2. Hauskaa! Ehdottomasti mukaan. Teeman ei kannata kuitenkaan antaa rajoittaa omaa luovuutta, kilpailufigujen ei tarvitse olla mitenkään muinaisia, vaan aihetta voi tulkita myös esimerkiksi taustatarinan näkökulmasta tai 'taiteellisesti'. Tärkeintä on fiilis ja tunnelma!

  ReplyDelete
 3. Replies
  1. Asiaa! Ounastelen, että kisassa nähdään siis ainakin yksi Fantasy battle-työ. ;)

   Delete
 4. Ei kai haittaa, että se on useamman figun vinjetti? Ja saako tuoda vaikka kaksi, kuvattavaksi jos ei kilpailuun :-) ?

  ReplyDelete
  Replies
  1. Moi! Kilpailutyön tulee olla yksittäinen figu, ei siis esimerkiksi taistelupari tai kaksintaistelu-dioraama. Kuvattavaksi saa tuoda monta vain haluaa. ;)

   Delete
 5. Loistava idea! Onneksi aikaakin on varattu runsaasti, niin ehtinee tässä osallistua, kun muut kiireet alkavat hellittää :D

  ReplyDelete
 6. Tämähän kuulostaa leppoisalta. Count me in. :)

  ReplyDelete
 7. Loistavaa! Olen mukana... jos aikaa löytyypi :) izeColt antaa luonollisesti tasoitusta muille maalamalla figun varpaillaan...

  ReplyDelete