May 18, 2012

Limit Break

WAR HEAD on joutunut hiljentymään hetkeksi muiden kiireiden ja paineen alla, vaikka projektikuviot ovat olleet jonkin verran mielen päällä. Armeijoiden rakentelu on nyt saanut jäädä aika infernaalisen opintoperiodin ja vähän henkilökohtaisempien, lähinnä tunnepuolen juttujen tieltä. Pakko sanoa et tää kevät on ollut raskain ikinä. Aika vetää henkeä.

Ykkösketjumme Eric-Hese-Teemu varasi viime kuussa lennot Hong Kongiin, länsimaalaistuneen Aasian sydämeen, johon lähdemme seikkailemaan paikallisen hobby-kulttuurin syövereihin. Ennen lähtöä lähetinkin pari viestiä paikallisille kontakteille ja Hong Kong Society of Wargamers-klubille, joka toivotti meidät tervetulleiksi juuri kohdalle sattuneeseen historialliseen turnaustapahtumaan. Kuudessatoista päivässä tarkoitus on rentoutua ihan kunnolla frendien, hyvän safkan ja eksoottisen ilmapiirin merkeissä. Tosi jees saada hetkeksi pää ihan tyhjäksi.

Osin puhtaasti fiilistelypohjainen ja osin business-henkinen Honkkareiden reissu aloittaa lupaavan projektikesän ja koetankin bloggailla sikäläisiä hammer- ja figufiiliksiä jo reissun aikana. Palattuamme starttaa mun ja Ollin Pelikaupalle organisoima Warpath-teemainen kesäkampanja, jonka ohessa järkätään vielä Hammerhead-turnaussarjan viimeinen osakilpailu ja loppukilpailu. Mantic-kuvioita on luvassa enemmänkin, kun armeijanrakennuskamppikseen liittyen laitetaan Ollin kanssa pari teema-armeijaa kasaan. Myös kaveriporukan WHFB Siege-peleistä ja Mordheim-kampanjasta on ollut puhetta. Katsoo, jos ehtisi jonkin maastosetinkin vääntää!

That's that. Assemble and roll out!

Komissaari tarkastaa passit. WAR HEAD has deployed!


1 comment:

  1. Kurja kuulla. Sympatiani. Kokemuksen syvällä rintaäänellä voin sanoa, että mielentila ei ole pysyvää sorttia.

    ReplyDelete