February 19, 2012

Double-edge

Oon pelaillut nyt pari turnausta ja muutamat kaveripelit uudistetulla Necron-armeijalla ja uuden codexin kanssa on ollut kyllä kivaa. Onneksi mun suosikkiyksiköt pysyivät käyttökelpoisina tai jopa paranivat uudistuksen yhteydessä, että sain lempparifigut edelleen käyttöön tositoimissa. Kokoonpanoksi muotoutui jo ennen Codexin virallista julkaisua Imotekhin ja Destroyer lordin johtama, kevyehkösti scoraava armeija, jonka vetojuhtina toimivat Wraithit, Scarab swarmit ja Canoptek Tomb Spyderit. Lista toimii aika hyvin sellaisenaan, vaikka onkin hiukan "paritusherkkä," eli sillä on sekä todella hyviä, että todella huonoja matseja riippuen viholliskokoonpanosta.

Nyttemmin halusin kehiin hiukan vaihtelua ja myös uusia figuja, joita siunaantui Necroneiden uudessa nousussa aika läjä. Teinkin joulun jälkeen vähän uutta armeijalistaa ja pari uutta hankintaa maustamaan pelejä. Toivottavasti tätä pääsisi kokeilemaan jossakin turnauksessa lähiaikoina.

Harvester Expedition Cerebros - Scourge of Cyberdyne Prime
Codex Necrons 1850p

Necron Overlord Cerebros 100           
- Warscythe
Catacomb Command Barge 80          
- Tesla cannon

Necron Overlord Sinnertwin 100                  
- Warscythe
Catacomb Command Barge 80           
- Tesla cannon

4 Cryptek Engineers, Harbingers of Destruction 160      
- Gauss javelins (Eldritch lance), solar pulse

4 Cryptek Engineers, Harbingers of Destruction 160      
 - Gauss javelins (Eldritch lance), solar pulse

5 Necron Warriors 65                   
 Hunter-killer Ghost Ark 115       
          
5 Necron Warriors 65                 
 Hunter-killer Ghost Ark 115

5 Necron Warriors 65

5 Necron Warriors 65

4 Canoptek Wraiths 150
- Whip coils

3 Scarab swarms 45

3 Tomb Spyders 165
- Gloom prism

3 Tomb Spyders 160
- Fabricator claw

3 Tomb Spyders 160
- Fabricator claw

Tätä ajattelin kokeilla. Aiempi lista oli vähän raskas pelata ensimmäisiä vuoroja, kun se ei kyennyt vaikuttamaan kauemmas muuten kuin epävarmoilla salamoilla. Nyt Imotekhin sijaan HQ-osastolla on nopeampaa iskuvoimaa ja kuitenkin ainakin kahden vuoron yö on mukana edelleen Cryptekien ansiosta. Ghost Arkit toimivat tykkivaunuina, joista ammuskellaan vihollisen ajoneuvoja ja hirviöitä hajalle, jotta Lordit, Wraithit, Scarabit ja Spyderit pääsevät niihin käsiksi. Scarabeja on vain vähän, sillä niitä saa tehtyä ilmaiseksi lisää. Korjausnäpit on Spydereillä lähinnä wound allocation-syistä.

Olisin halunnut säilyttää Destroyer lordin listassa johtamassa Wraitheja ja tuomassa näille arvokkaan power weaponin ja 2+ saven nappaamaan raketteja, mutta näiltä vähän seonneilta johtajilta on Codexissa evätty kuninkaallisen hovin taustatuki enkä olisi saanu toista Cryptek-ryhmää mukaan.

Nyt vain komentoparkit kasaan ja maaleihin! Postaan parit kuvat kun projekti etenee!

Viimeisimmät hankinnat; lisää Necrontyr-ylimyksiä tuomaan hiukan aloitekykyä ja väriä armeijalistaan.

No comments:

Post a Comment