October 10, 2011

Carnival of Rust

Lisää Rust Hulk-päivittelyä!

Sain viikonlopun aikana maalailtua kaikenlaista, palkkaduuneja, kaupan promofiguja ja myös pari nappia omaan armeijaan. Luin myös juuri Necron-uutisia; vaikuttaisi siltä, että uusi armeija tulee jo marraskuussa ja tulikin melkoinen hoppu saada nämä Grey Knightit pois alta. Mulla on aika iso armeija Necroneita ja nyt on hyvä syy alkaa päivitellä niitä rähinäkuntoon. Hooyah!

Sain siis pari Paladinia lisää maaleihin. Armeijaan pitäisi rakentaa vielä yksi Paladin, Draigo-vastine sekä pari henchman-yksikköä lisää. Mulla on vanha, muistaakseni Reaperin ihmissusifigu, josta teen radioaktiivista säteilyä huokuvan, raivohullun luolastohirviön pelattavaksi Eversor Assassinin säännöillä. Haluaisin armeijaan lisää Henchmaneja ja erikoisuuksia, pitäisi kehitellä armeijalistaa vielä.

Työkaverini ehti saada ensin kolmen Dreadknightin armeijansa valmiiksi. Darn! Mietinkin, että pudottaisin kolmannen pistesyöppömechan armeijalistasta ja ottaisin tilalle jotain muuta näyttävää tai hauskaa pelattavaa. Yksi vaihtoehto voisi olla Ericin kanssa taannoin ideoimamme Apothecary-dreadnought, joka kantaisi haavoittuneita taistelutovereita olkapäällään. Aseistuksena voisi olla vaikka mikä tahansa muu kuin Autocannon. Toinen vaihtoehto, johon Juhani heitti eilen idean, olisi massivinen ruostetankki joka vonkuisi rämisten aavikon ylitse samaan tyyliin kuin Jawojen Sandcrawler. Siinä voisi olla kaivospora, nostokurki ja weapon platformeja ja sääntöteknisesti kolossi voisi toimia esimerkiksi Land Raiderin säännöillä. Konversiomahdollisuudet houkuttelis, mutta toisaalta lisäjalkaväki voisi tuoda lisää pelimahdollisuuksia. Olisiko teillä muita ehdotuksia parinsadan pisteen investoinniksi?

Pari kuvaa edenneestä armeijasta lopuksi. Mulla ärsyttää hiukan, etten saa kameran asetuksia räpläämälläkään kunnolla värejä kohdalleen. Digipokkari riittää ihan hyvin peruskuvaukseen, mutta joskus haluaisi kuvista hiukan näyttävämpiä ja ominaisuuksista tuntuvat loppuvan tehot. Ehkä jouluksi pitäisi tehdä blogia varten investointi ja päivittää hiukan kalustoa.

Ruostehilpari ja kaasunaamari.

Alustan myrkkylammikko on tehty pudottelemalla vetisiä maalipisaroita toistensa päälle ja viimeistelty Gloss varnishilla.

Lasso and grenades. Figu jäi osittain vähän värittömäksi, joten maalasin repun pakoputkiin keltamustia varoitusraitoja ja alustan yksityiskohdan punaisella.


Tämänhetkiset Paladin-counts asit, eli Rust Enforcerit. Jatkoa seuraa...

2 comments:

  1. Kyl vaan diggailen näistä. Tosi mageita. Pelillisesti interceptorit on tosi hauskoja shuntinsa kanssa (ja komboo hyvin esim. draigon taktiikoiden kanssa). Saisit niihin viel paljon konffaamista, ku tekisit samaan teemaan personal teleportterit. Kantsii niit harkita.

    ReplyDelete
  2. Interceptorit olis kyllä siisti idea ja tois varmasti myös kaivattua meininkiä pelipöydälle. En tosin ole ihan varma haluaisinko tehdä Power armor-figuja armeijaan ja mikäli Interceptoreiksi tulee myös jotain counts as-nappeja, yksikköpaljoudesta voi tulla vähän sekava. Pitää harkita ja puntaroida, hyvä ehdotus jota en itse tullut ajatelleeksi!

    ReplyDelete