October 23, 2011

Rust Flow

Sain viimein Ericin kameran kanssa Pelikaupalle ottamaan muutamat kunnolliset kuvat Rust Hulk-figuista. Näissä värit ynnä muut tekijät on vähän paremmin kohdallaan eikä kuvat ole ihan niin sumuisia kuin mun käsivaralla ottamat. Pyrimme jatkossa pitämään vähän useamminkin photoshooteja ja esittelemään kuvien kautta valmistuvia tai valmistuneita armeijaprojekteja. Koetan myös päivitellä projektisivuja kuvilla ja listoilla aktiivisemmin. Kiitti Edulle kuvista! 
Grey Knights-armeijan kasaaminen uhkaa kuitenkin jäädä ainakin hetkeksi sivummalle. Marraskuun alkuun on luvassa hieno synttärilahja, kun yksi mulle tosi tärkeistä 40k-armeijoista nostetaan taas jaloilleen. Huhut on aiheuttanu melkoisia kicksejä ja rakentelumotivaatio on korkealla. Ensin piti kerätä hiukan raaka-aineita sieltä täältä...

Pieni katsaus saapuneisiin vahvistuksiin; Tomb Spydereitä uudelleenrakentamaan muinaista hautaimperiumia. Vanhemmat veteraanihämikset alkoivat jo purkaa paketteja... Watch this space.

3 comments:

 1. Makeen näkösiä oot Grey knighteista saanut =)
  Vai tomb spydereitä sit iso läjä? Eikai vaan joku oo nähny uudet necronit joita Beasts of War sivusto esitteli.
  Täytyy kyl sanoo et todella hienoja tulevat olemaan ja vihdoinkin niiden lordi figut on saatu näyttävän näkösiksi

  ReplyDelete
 2. Ei kai frenzy nyt vähän juustota noilla pienillä tomb spyder figuillaan ;). Rust Hulk figut on kyl tosi hienoja. Omaki Tomb Lord Omg'Wi'Ar'Nerf'D odottaa innolla uutta kodeksia ;). Ehkäpä uusi nimi olisi myös kohdillaan.

  ReplyDelete
 3. Hey, noi Spyder-figut on legendaarisia! Onko uusista sitä paitsi jo kuvia et tietäisi verrata kokoa? Don't worry, armeijaan tulee jotain muuta isoa joka tasapainottaa listan jos vaikka hämikset sattus vähän uusia pienempiä olemaankin. ;)

  Mulla on Necroneita aika iso läjä ennestään ja oon silloin tällöin niitä pelaillut kaveripeleissä. Ruosteenväriset Necronit vierailivat myös Ropeconin 5th ed. 40K-turnauksissa vuosina 08 ja 09. Nyt on aika vähän suorittaa pieniä upgradeja, kun codex sallinee jännittävämpiä listakokoonpanoja ja antaa mahdollisuuden vaihteluun.

  Kiitti kommenteista kundit!

  ReplyDelete