February 3, 2020

Black and Yellow on the moveThe start of War Head's 2020 has (obviously) been spent painting, with a score of personal army projects (Horus Heresy Dark Angels, Dark Mechanicus, Ultramarines, Custodian Guard and Sisters of Battle...) in the works. This hasn't stopped our commission service however, and our loyal customers have received a number of unit additions for their armies. The Dune Scorpions especially have grown to be quite a collection, and we'll try to organize a photoshoot for the entire Company soon!

Malmin War factory ja maalausstudiomme käyvät kuumana! Erityisesti Markon "Dune Scorpions" Space Marine -armeijaan on hiljattain tuotettu lukuisia yksiköitä kompetitiivista treeniä ja ulkomaiden turnauskomennuksia varten. Aiemmin toteuttamiamme jalkaväkiosastoja tukemaan on nyt lisätty paljon kalustoa, kuljetusvaunuja, tykistöä ja ilmavoimia, kaikki samaan väriteemaan totta kai. Juttelimme Maken kanssa jo alustavasti photoshootista, jossa koko komppania saataisiin yhteen kuvaan - meiltä kun osastot ovat lähteneet aina valmistuttuaan muutamien yksiköiden nipuissa. Olisi myös superhienoa saada Astartes-kokonaisuus näytille myymälämme jättivitriiniin Skorpparien aktiivisotatoimien hiukan tauottua!

Primaris Demi Company tarvitsee aavikoiden ylitykseen kyytipelejä, joten Dune Scorpionit rekrytoivat käyttöönsä viisi Impulsoria. Armeijan jalkaväessä keltaista on käytetty lähinnä tehostevärinä ja olkasuojusten trimmeissä, joten päädyimme käyttämään sitä ajoneuvoissa vähän reippaammin.

Ajoneuvomuodostelman sivustoja suojaaavat raskain asein varustetut Dreadnought-Veteraanit.

Skorpparien mittavalle HQ-osastolle saatiin myös pari motoristikomentajaa, jotka suorittavat aura-mallista käskynjakoa siellä missä sitä tarvitaan. Johtajat kasattiin White Scars Khaneista ja toiselle tehtiin myös magnetisoitu, kookkaampi ovaalialusta.

Mun suosikkiosa uudessa detachmentissa ovat kuitenkin ehkä Stormhawk Interceptorit. Teimme näihin yksilölliset tunnusraidat ja erotimme Wing Leaderin vielä fiilistelymielessä omilla transfereillaan.
Pienenä yksityiskohtana koneiden callsignit on merkitty niiden siipiin - Deathstalker, Whip ja Redclaw on tietenkin poimittu eri skorpionilajikkeiden nimistä.

Ehkä tässä on tarpeeksi ajoneuvoja vähäksi aikaa, seuraavaksi roppakaupalla lisää Intercessoreita, Centurioneja ja Techmarine parkkipaikkaa huoltamaan!


No comments:

Post a Comment